„Etiketas? Panašu, kad yra žmonių, kuriems jo trūksta su kaupu! Ar galima sau leisti ateiti į viešą renginį ir nusiėmus batus stovėti pirmoje eilėje? Jokios kultūros ir pagarbos! Neavėkite tokių batų, su kuriais negalite pastovėti!“ – feisbuke prie nuotraukos piktinosi Austėja.

Diskusijos metu savo nuomonę išsakė ir anksčiau dažnai pramogų pasaulyje besisukiojusi Genutė Žalienė. „Oi. Negrįšiu į skurdo, beskonybės ir golddigerių (pinigų vergai – DELFI) šalį. Tikrai, baisus vaizdelis. Esu alergiška netašytumui, skurdui ir vienodų kelnių rikiuotei. Fui fui fui. Bet mergos iššoktų iš batelių tik tinkamoj vietoj ir laiku! Gal vidury nakties prie jūros kokiam baliui. Ar namie pas draugę, – destė Genutė. – Fui. Mane kiekvieną sykį nupurto grįžus į Lietuvą – ypač skurdas!!! (Čia truputį ne į temą aišku), bet ta proga pasireikšiu! Nėra nieko baisiau už skurdą! Tik liga!“

Toks G. Žalienės pasisakymas gerokai papiltino Austėjos feisbuko draugus. Viena jų Genutei net palinkėjo niekuomet nebegrįžti atgal į Lietuvą iš Londono.

G. Žalienės komentaras socialiniame tinkle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (978)