Naujovė, kurią A. Jagelavičiūtė pateikia Lietuvai – tai mobilioji programėlė, kurios pagalba klientai galės siųsti „Šitas ar anas?“ tipo greitąsias užklausas visai „StiliuSOS“ komandai. Tiksliau – dar stoviniuodami matavimosi kabinoje ir sukdami galvą, kurias kelnes ar sijoną pasirinkti, galės pasikonsultuoti su virtualiu stilistu. O štai atsakymo sulauks vos dešimties minučių bėgyje.

Principas, anot Agnės, paprastas ir aiškus: „Matavimosi kabinoje pasimatuojate du skirtingus derinius, arba, tarkime, du skirtingus sijonus, tuomet nusifotografuojate ir per mobiliąją programėlę nusiunčiate abi nuotraukas stilistui. Stilisto rekomendacijos (arba sprendimo) sulauksitė vėliausiai po dešimties minučių. Ir tai – maksimalus laiko tarpas.“

O, kad laukimas neprailgtų, stilistų komanda pasirūpino ir dar viena detale. Mobiliojoje versijoje integruotas žaidimas „Stiliaus varžybos“ – jį galės žaisti visi, tuo metu prisijungę prie programėlės. Tereikės įkelti savo aprangos nuotrauką ir laukti dalyvių verdikto bei pačiam balsuoti už jau įkeltus drabužių derinius.

„Įsikeliate savo derinį ir visi, kas tuo metu yra žaidime, turi galimybę už jį balsuoti. Taip išsireitinguoja geriausi. O geriausius derinius dar ir stilistai pakomentuos“, – pasakojo A. Jagelavičiūtė. – Žaidimą galima žaisti nebūtinai esant kabinoje, bet ir troleibuse važiuojant. Ir nauda, ir pramoga.“

Stilistė pabrėžia, jog didžiausias jos noras – atpratinti moteris vaikštinėti po parduotuves su drauge, kuri, galbūt, yra labai miela, tačiau visai nesigaudo tarp naujausių mados tendencijų.

„Dabar į parduotuvę žengsite su savo asmeniniu stilistu kišenėje“, – sakė Agnė.

Į mobiliosios programėlės užklausas, vienareikšmiškai, atsakinės visa A. Jagelavičiūtės komanda. Ir darbo jiems, nuo šiol, gerokai padaugės.

„Mes jau pasiraitojom rankoves“, – juokėsi stilistė, tikindama, kad mobiliosios programėlės užklausas galima bus siųsti bet kuriuo standartiniu parduotuvių darbo metu.

Tiesa, jei manote, kad įpirkti stiliaus konsultaciją yra neįmanoma misija – klystate. Kišenėje tūnančio asmeninio stilisto greitosios užklausos kaina tesieks 2 eurus.

„Žinau, kad stilistas visuomet atrodė lyg prabangos ženklas. Daug kas iki šiol galvoja, kad tai brangi ir tik žvaigždėms įkandama paslauga. Mano pagrindinis tikslas – įrodyti, kad stilius yra visų ir jis brangiai nekainuoja. Kiekviena moteris ir kiekvienas vyras gali būti stilingas“, – teigė A. Jagelavičiūtė. – Gyvenimas yra trumpas. Jis per trumpas nuobodiems drabužiams ir nuobodiems deriniams.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)