Ne vieną garsenybę gražinantis Valerijus šventinio vakaro metu sulaukė daugybės sveikinimų iš televizijos bei radijo laidų vedėjos Gabrielės Martirosianaitės, dainininkės Monikos Pundziūtės-Monique, mago Roko Bernatonio, atlikėjo Jurgio Didžiulio, dizainerės Dianos Vapsvės, tapytojos Skaistės Būtytės, dainininkės Dianos Dargienės ir daugelio kitų.

Besirenkant svečiams, trumpam, vos pasveikinti naujo salono duris atvėrusį V. Gigevičių, atvyko ir viešumoje seniai nematyta realybės šou „Baras“ išgarsėjusi Agnieška Olševska. Moteris po šlovės, kurią pelnė dalyvaudama viename pirmųjų Lietuvoje realybės šou, dingo iš viešo gyvenimo ir apie save kiek trankiau pranešė tik pernai – ji buvo viena iš projekto „Kadagys“ generolių.

Trankios muzikos kupiname vakarėlyje netrūko muilo oro burbulų, kuriuos mielai pūtė ne tik mažieji, bet ir suaugę vakarėlio svečiai.

Tiesa, įsibėgėjus vakarui, Valerijus patraukė visų svečių dėmesį šalia savęs pakviesdamas tris vakaro svečius: Roką Bernatonį, Gabrielę Martirosianaitę ir Jurgį Didžiulį. Šiems buvo įteiktos visos priemonės šukuosenoms kurti ir pakviesti trys modeliai.

„Turite 15 minučių sukurti gražią šukuoseną, galite naudoti viską, – į kirpėjo-stilisto amplua įsikūnijusiems garsiems svečiams tarė V. Gigevičius. – Svarbu, kad šukuosena būtų graži, o grožis – individualus dalykas.“

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)