Inga renginyje pasirodė kone perpus trumpesnių plaukų šukuosena. Kiek banguotais plaukais dažniausiai renginiuose pasirodanti I. Stumbrienė ir šįkart nepamiršo keliomis bangomis suteikti savo šukuosenai purumo ir žaismingumo.

Inga Stumbrienė anksčiau (kairėje) ir dabar (dešinėje)

Pirmadienio vakarą Inga stebino ne tik pakitusia šukuosena, bet ir prabangia, iki kiekvienos smulkmenos apgalvota suknele. Į A. Ivanausko puotą Inga atvyko pasipuošusi Liutauro Salasevičiaus kurta suknele.

Iškilmingoje VMG puotoje žibėjo ir daugiau ponių bei panelių. Štai, mados kūrėja Julija Žižė į puotą atvyko vilkėdama žėrinčią dizainerės Aurelijos Beliakaitės suknelę.

Atvira juoda suknele, subtiliai apnuoginančia kojas, šįvakar pasidabino ir televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė. DELFI moteris pasakojo, jog šventiniam vakarui pasirinko dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtą suknią.

Prabangią L. Salasevičiaus suknelę pirmadienio vakarą renginyje vilkėjo ir verslininkė Inga Stumbrienė.

Renginių organizatorė Rasa Arlauskienė puotai tamsių spalvų nesirinko – vilkėjo ryškią žalios spalvos dizainerio Egidijaus Rainio suknelę.

Prabangiomis lietuviškos mados korifėjaus Juozo Statkevičiaus sukniomis šįvakar pasipuošė ir dvi renginio vedėjos – Indrė Morkūnienė bei Gabrielė Martirosianaitė.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)