„Ne paslaptis, kad į kelionę išsiruošėme be žmonų ir vaikų. Vieną žiemos vakarą su D. Zvonkumi sutarėme, kad turim atrasti laiko ir sau, atitrūkti nuo darbų, kūrybiškai kažką nuveikti“ – pasakoja Stano. „Filipinai ir Singapūras pasirodė tinkamiausia kryptis. Nesam buvę Azijoje, tačiau iš draugų buvom girdėję, kad Filipinuose yra nuostabi gamta. Kelionė išties paliko didžiulį įspūdį“.

Tuo tarpu kompozitorius D.Zvonkus atskleidė, kad labiausiai jam įsiminė žmonių draugiškumas ir geranoriškumas. „Filmuodami klipą sugalvojome, kad būtinai turime paprašyti vietinių sudainuoti kelias eilutes lietuviškai.

Mums padainavo ne šiaip keli vietiniai, bet visas Loboc miesto mokyklos choras. Repetavome nuo pat ryto. Mokinom juos tarti lietuviškus žodžius. Galutinis rezultatas sukėlė begalę teigiamų emocijų“.

Nors visuomenėje sklando gandai, kad Stano ir D.Zvonkus susipykę, iš tiesu vyrai neslepia esą geriausi draugai. Jau netrukus skaitytojai galės išvysti visą Stano ir D.Zvonkaus vaizdo klipą, o dabar pateikiam ištrauką iš filmavimo užkulisių.

Video klipo ištrauka:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)