Įraše A. Butkevičius išreiškė nepasitenkinimą dėl to, jog jei būtų anksčiau patekęs pas reikiamą gydytoją - to, galbūt, būtų išvengta.



DELFI susisiekus su A. Butkevičiumi, jis plačiau papasakojo apie susiklosčiusią situaciją.

„Gruodžio pradžioje pajutau galvos svaigimus ir sąžiningai nukeliavau pas šeimos daktarę, ir pasisakiau, kas vyksta. Daktarė šiuo atveju tikrai kompetentingai įvertino situaciją ir nukreipė pas specialistą, pas kurį reikėjo registruotis, o artimiausia data buvo po dviejų mėnesių. Ta data dar net neatėjo, turėčiau gal vasario 4 dieną tik eiti. Belaukiant to vykimo pas specialistą situacija susikomplikavo iki tiek, kad net negalėjau paeiti“, – sakė vyras.

Nelaimė įvyko tuomet, kai A. Butkevičius su mažamete dukra išvyko į miestą: „Aš negalėjau nei paeiti. Vaikas šalia, o aš krentu.“

Supratęs, kad vairuoti nebegalės, vyras taksi parvyko į namus. Deja, iš taksi išlipti nepavyko – tiek stipriai sukosi galva: „Aš tiesiog iškritau iš automobilio.“

Kadangi tai vyko prie namų, dukra pasirūpino artimieji, o A. Butkevičiui buvo iškviesta greitoji pagalba, kuri ir nugabeno vyrą į ligoninę: „Su greitąja mane atgabeno iki priimamojo, o tada skubos tvarka gavau tai, ką ir taip, manau, turėjau gauti, ir daug greičiau, nei kad po dviejų mėnesių. Galėjau ateiti laiku pas specialistą ir laiku gauti pagalbą bei reikalingus vaistus, ir būtų nieko nenutikę. Bet reikėjo viską sukomplikuoti iki tiek, kad greitąja važiuoti... Šokas artimiesiems, vaikui.“

A. Butkevičius ligoninėje sužinojo, jog situacija yra visiškai kontroliuojama, o esamam sveikatos sutrikimui gydyti tiesiog užtenka vaistų.

„Jei būčiau greitai patekęs pas specialistą ir gavęs tą patį, tai nieko ir nebūtų atsitikę, būčiau laiku užkirtęs tam kelią. Tas tik ir suerzino šioje situacijoje. Šeimos daktarė tikrai kompetetingai viską padarė ir nusiuntė ten, kur reikia. Kai patekau į tą skyrių, kur ir gulėjau, ten viską išsprendė irgi labai greitai ir tvarkingai. Bet va, ta eilinė lietuviška situacija... Kodėl turėjau laukti du mėnesius ir tikėtis, kad nieko neįvyks? Man nepasisekė, kitiems gal pasiseka labiau, kiti gal sulaukia. Aš nesulaukiau, todėl ir pradėjau piktintis“, – kodėl parašė tokį įrašą savo feisbuko paskyroje paaiškino vyras.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)