Renginyje taip pat apsilankė žinomos šalies mados tinklaraštininkės Gabija Varnaitė („Eyes Mast“), Sandra Ubartienė („Kur mano raktai?“), Darja („Luscious style“) ir kitos.

Pradėjusios nuo lengvų tempimo pratimų, vėliau merginos išbandė funkcinę treniruotę, skirtą „moteriškoms“ vietoms – kojoms ir sėdmenims treniruoti. Vakarą ištvermingiausios sportininkės užbaigė šokio treniruote, kurios metu energinga muzika apjungiama su šokio technika.

Profesionalios bėgikės sesės Monika ir Milda Vilčinskaitės juokėsi, kad sportuoti tokiose treniruotėse visiškai ne tas pats, kas kiekvieną dieną įveikti didesnius, nei 22 kilometrų atstumus. Sportines treniruotes taip pat vedančiai Jolantai Leonavičiūtei nepritrūko jėgų ir po jų parodyti savo fizinius gebėjimus, Jolanta drąsiai fotografams pozavo stovėdama ant galvos.

Sukurti pagal moteriškas kūno linijas

Naujieji bėgimo bateliai yra skirti tik moterims, kadangi būtent jos lig šiol skųsdavosi nerandančios dailių ir patogių bėgimo batelių. „Pure BOOST X“, savo forma tarsi atkartoja moteriškas kūno linijas ir optiškai mažina koją. Ties pėda jie turi specialų išlinkimą, dėl kurio batelis apgaubia ir prilaiko ją kiekviename žingsnyje. Batelio padas pagamintas iš inovatyviausios, amortizuojančios medžiagos, kuri leidžia bėgimo ar bet kurios treniruotės metu jaustis itin patogiai, o tinklinis batviršis yra tamprus, leidžia kojoms kvėpuoti .

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)