„Buvo namuose dainininkė, buvo televizijos balsas ir artistė, o dabar dar bus ir teatro aktorė. Įtariu, kad bus sunku... Aišku, vienaip yra, kai žmogus filmuojamas, o visai kas kita, kai pasirodo scenoje. Bet aš manau, kad Inga abejose veiklose jaučiasi kaip žuvis vandenyje. O šiaip noriu pagirti visus aktorius ir teatro personalą. Labai darnus kolektyvas. Manau, kad spektaklis su kiekvienu pasirodymu įgaus vis naujų atspalvių ir dar ilgai dovanos žmonėms gerą nuotaiką. Ypač dabar, kai už langų vyrauja tamsiausi ir ilgiausi vakarai, tokios emocijos yra labai svarbu“, - apie žmonos pasirodymą premjeroje sakė Arūnas Valinskas.

„Kitos yra arba jaunos, arba jau nusivaidinusios, - paklaustas apie tokį aktorių pasirinkimą kalbėjo spektaklio režisierius A. Večerskis, - I. Valinskienę aš jau kviečiau vaidinti spektaklyje „Žmogus iš Lamanšo“. Ir tik dėl politinių priežasčių ji neišėjo į sceną. Ji yra labai talentingas žmogus. Inga yra fantastiškai gamtos apdovanota aktorė.“

„Jeigu aktoriui nepatinka pjesė, arba vaidmuo, arba aš, tai jis vaidmens gali atsisakyti. Jeigu visi trys faktoriai tinka, tada žmogus ateina ir dirba. Mes su teatro direktoriumi dviese atliekame savotišką kastingą (juokiasi)“, - teatro užkulisius atskleidė A. Večerskis.

Anot režisieriaus, spektaklyje yra penki vaidmenys ir visi jie pagrindiniai. Profesorius Edurado Kolombo ir jo žmona Marijon – tai etaloninė mūsų visuomemenės šeima. Bet jie turi amžinų problemų: dėmesio stoką, nesugebėjimą pasirinkti tarp veiklos ir šeimos, vyro santykių su moterimis ir amžinos meilės.

Premjeroje apsilankė Ingos sutuoktinis Arūnas su sūnumis, Vaida Genytė, Algis Ramanauskas, Ineta Puzaraite, Nijolė Statkutė, Daiva Tamošiūnaitė, Kristina Savickytė-Damanskienė.

Spektaklio premjeros akimirkos-DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)