Žvelgiant į neseniai darytas Irmos nuotraukas, sunku patikėti, kad ji nėščia. 33 metų modelis dar visai neseniai pozavo apatinio trikotažo reklamai.

Jos agentė Jules Fallon iš agentūros „1st Options“ pasakė, kad Irma jaučiasi puikiai ir nekantrauja padovanoti brolį arba seserį savo dukrai Nikoletai, kuriai dabar 13 metų.

„Irma nesitveria džiaugsmu. Ji atrodo ir jaučiasi puikiai“, – sako J. Fallon.

Su ugniagesiu Barry Irma susitikinėjo pastaruosius dvejus metus. Jiedu susipažino per bendrus draugus.

Neseniai ji užsiminė, kad santykiai tampa vis rimtesni. Paklausta, ar bendroje jųdviejų ateityje ji girdi mažų pėdučių tapsėjimą, Irma atsakė: „Niekada negali žinoti.“

Garsi manekenė, kuri anksčiau susitikinėjo su dainininku Danny O‘Donoghue iš airių popmuzikos grupės „The Script“, Airijoje gyvena daugiau nei 10 metų. Į šią šalį ji atvyko pradėti naujo gyvenimo su anuometiniu draugu ir dukra.

Irma, kuri yra viena iš populiariausių Airijos modelių, prisipažino, kad ji retai turi laisvo laiko, nes rinkoje yra labai paklausi.

Modelis Lietuvoje išgarsėjo, kai žiniasklaida pranešė, jog ji filmavosi populiariajame seriale „Sostų karai“. Ten ji vaidino prostitutę.

Tačiau gyvenimas Irmai ne visada buvo rožėmis klotas.

Neseniai ji papasakojo apie savo vaikystę Lietuvoje, apie tai, kad jos tėtis mirė būdamas vos 39 m. ir jai teko rinkti uogas bei pardavinėti jas turguje, kad šeima galėtų išgyventi.

Ji papasakojo, kad mamai teko daug dirbti vien tam, kad galėtų išmaitinti ją ir jos brolį, bet, anot Irmos, tokia patirtis šeimą užgrūdino.

Žavioji Irma prieš persikeldama į Dubliną su savo buvusiu partneriu, mokėsi virėjos amato.

Dabar Irma prisipažįsta, kad dėl vaikystėje patirtų sunkumų ji dar labiau vertina tai, ką turi dabar.

„Vertinu viską, ką turiu dabar, ir tai, ką man pavyko pasiekti“, – sako ji.

„Gyvenimas nėra vien gražus, jame būna pakilimų ir nuosmukių, ir tai normalu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)