Dainininkas su buvusio Seimo nario Audriaus Endzino dukra draugauja apie metus. Pora Vilniuje įsigijo ir įsirengė savo būstą.

Apie tai, kad su savo išrinktąja planuoja kurti šeimą, Soliaris naujienų portalui DELFI prisipažino dar liepos mėnesį. Tačiau tada apie širdies draugės nėštumą užsiminė tik puse lūpų.

„Pagalvoju apie santuoką ir vaikus. Manau, kad labai ilgai nelauksime. Gal šiais, gal kitais metais. Ne nuo manęs vieno viskas priklauso, - dar šią vasarą DELFI sakė A. Minalga.

Apie savo draugę šiltai atsiliepiantis 29-erių vaikinas pasakojo, jog dabar jis jaučiasi laimingas ir kūrybiškai nesupančiotas žmogus.
Soliaris

„Aš visiškai pasitikiu savo drauge, ji protinga mergaitė. Mūsų santykiuose yra harmonija. Jaučiuosi laimingas ir laisvas, galiu dirbti savo mėgstamą darbą ir būti su ja“, - neslėpė atlikėjas.

Tačiau dabar DELFI paklaustas apie būsimą šeimos pagausėjimą Soliaris nebuvo linkęs atvirauti.

„Dabar apie tai nelabai norime kalbėti. Patys papasakosime apie tai, kai reikės, - atsiprašė A. Minalga. - Tai labai privatu. Aš esu viešas žmogus, ne Audra - ji turi visišką teisę apie tai nekalbėti. Be to, ji dabar kurį laiką gyvena užsienyje, visi galvoja, kad mes išsiskyrę.“ 

Dar iki Naujųjų metų susituokti planavusi pora dėl darbų vestuves tikino turbūt nukelsianti kitiems metams.

„Labai norėčiau susituokti, bet šią žiemą to padaryti turbūt nepavyks. Turbūt tuoksimės kitais metais, tačiau dar visko gali nutikti“, - DELFI sakė Soliaris.

Viešumos vengianti A. Minalgos mylimoji prieš porą mėnesių atlydėjo jį į teismą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)