Bylos duomenimis, E. Straleckaitė prieš mėnesį Palangoje vairavo transporto priemonę neturėdama teisės vairuoti, rašoma Kauno apylinkės teismo pranešime spaudai.

Teisme ji prisipažino padariusi pažeidimą. Teigė, kad prieš metus jai buvo apribota teisė vairuoti transporto priemones, nes ji neišklausė vairuotojų kursų. Tą dieną ji važiavo į Palangą savo automobiliu, kurį vairavo draugė, tačiau draugė pasijuto blogai, todėl toliau automobilį vairavo ji pati.

Teismas, skirdamas baudą, atsižvelgė į tai, kad šokėja turi galiojančią nuobaudą ir pakartotinai per metus padarė tokios pačios rūšies teisės pažeidimą.

Baudą E. Straleckaitė turės sumokėti per 40 dienų. Įstatymas numato, kad jei pažeidėjas nesumoka baudos per nustatytą terminą, bauda bus išieškoma priverstine tvarka.

Šį nutarimą per 20 dienų galima skųsti Kauno apygardos teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)