Isabella Instagram paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti ant jos rankos žibantis sužadėtuvių žiedas ir parašė: „Pasižadėjau visą likusį gyvenimą praleisti su savo gyvenimo meile. Mes susižadėjome!“

Džiaugsmo neslėpė ir Samuelis, Instagram tinkle jis rašė: „Esu dėkingas už tai, kad mane supa tokie nuostabūs žmonės. Nieko nėra svarbiau už mano būsimą nuotaką. ji pasakė taip!“

Isabela Lietuvoje išgarsėjo po to, kai kartu su partneriu Deivydu Stagniūnu siekė teisės dalyvauti Olimpinėse žaidynėse. Pora norėjo atstovauti Lietuvą, tačiau jiems trukdė tai, kad Isabella - ne lietuvė.

Pastangos įgyti Lietuvos pilietybę užtruko kelerius metus. 2013 metų pabaigoje išaušo diena, kai Prezidentė Dalia Grybauskaitė patvirtino moters prašymą ir išimties tvarka I. Tobias suteikė Lietuvos pilietybę.

Deja, po kurio laiko partnerystė tarp D. Stagniūno ir I. Tobias nutrūko. Isabella šiuo metu ant ledo šoka su kitu partneriu, o Deivydas dirba treneriu.

A photo posted by Isabella Tobias (@izzit823) on Nov 24, 2015 at 11:30am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)