Šou dalyvaujanti tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė nedrįso kritikuoti konkurentės elgesio. Pasak pašnekovės, M. Šalčiūtės reakciją į pastabas iššaukia tolimesnius veiksmus. Mergina patarė M. Šalčiūtei elgtis kultūringiau.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis

„Jei jai taip yra gerai, tegu elgiasi. Ji anksčiau sakė, kad dalyvauti projekte yra jos svajonė. O dabar metė kelią dėl takelio... Monika minėjo, kad nėra linkusi nusileisti kitiems. Gal reikėtų į viską paprasčiau reaguoti. Tada ir kritika bus kitokia. O kai tau pastabas išsako kompetentinga komisija, reikėtų priimti viską paprasčiau. Juk galima atsirinkti, kurių žmonių klausyti, o kurių ne“, - sakė „Mis Lietuva“.

Agness Landau ir Justas Žilinskas

Transeksualas Agness Landau neslėpė, kad su Monika nėra draugai. M. Šalčiūtė taip pat ne kartą viešai kritikavo A. Landau. Merginai ypač užkliūdavo jos šokių judesiai. 

„Kai pirmą kartą susipažinome, pamaniau, kad ji yra šaunuolė. Juk pati sau susikūrė gyvenimą, stengiasi, užsidirba. Ir dabar tą pati apie ją galėčiau pasakyti. Nesu toks žmogus, kuris, kai nebendrauja su žmogumi, stengiasi jį apdergti“, - komplimentų negailėjo A. Landau.

Pasak pašnekovės, prodiuseriai nori, kad M. Šalčiūtė gerai atrodytų prieš žiūrovus. „Kaip Monika dainavo, projekto rengėjai stengėsi, kad jos balsas nors šiek šiek atrodytų gražiai. Todėl leido jai dainuoti su fonograma. Šou rengėjai tikrai gerbia visus dalyvius. Štai aš pasakiau, kad mane šeštadieniais reikia nuvežti iki studijos ir parvežti namo. Tuo jie visada pasirūpina“, - šou užkulisius atskleidė A. Landau.

„Monika sakė, kad prodiuseriai jai išrenka aprangą. Tačiau tai yra melas. Kiekviena pora pati nusprendžia, ką rengtis. Monika tiesiog nori, kad žmonės jos gailėtųsi“, - sakė A. Landau.

A. Landau stebisi ir tuo, kad M. Šalčiūtė save vadina fotomodeliu. Pasak pašnekovės, tai, kad M. Šalčiūtė fotografuojasi prieš veidrodį, nereiškia, kad yra šios profesijos atstovė.

Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė

Dainininkas Martynas Kavaliauskas nenorėjo kalbėti apie M. Šalčiūtę. Pasak vaikino, tai ne jo reikalas – jis tiesiog dalyvauja projekte. „Čia jų reikalas“, - sakė M. Kavaliauskas.

"Šok su manimi"

Panašios nuomonės buvo ir dainininkė Monika Linkytė. Mergina teigė su M. Šalčiūte projekte nebendraujanti. „Kiekvienas turime teisę elgtis taip, kaip mums atrodo teisingiausia“, - sakė atlikėja.

TV pagalbos“ žurnalistė Sandra Žutautienė projekte garsėja kaip itin draugiška ir su visais puikiai sutarianti dalyvė. DELFI kalbinta moteris sakė, kad bendrauja ir su M. Šalčiūte. Šeštadienį prieš tiesioginę transliaciją S. Žutautienė guodė verkiančią konkurentę, ragino nusiraminti, patarė jai eiti šokti.

Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas

„Situaciją vertinu dviprasmiškai. Suprantu ir Moniką, ji jautėsi kiekvieną laidą žeminama. Aš elgčiausi visai kitaip. Tačiau tai priklauso nuo žmogaus charakterio. Kad ir kiek purvo ant tavęs bepiltų, pirmą, antrą kartą nutylėk. Trečią kartą jau niekam nebus įdomu tave kritikuoti. Jei Monika nebūtų J. Smoriginui prieštaravusi ir apie jį kalbėjusi, nieko nebūtų buvę“, - patarimus M. Šalčiūtei dalino šokių projekto dalyvė.

S. Žutautienei nėra priimtina, jog fotomodelis viešina projekto užkulisius, vidines taisykles socialiniame tinklalapyje. Taip elgdamasi M. Šalčiūtė atrodo nepatikima: „Prodiuseriai susimąstys, ar ją kviesti dalyvauti į kitus projektus. Tie grasinimai teismais... Ji tikrai elgiasi negražiai.“

Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas

Šokėjas Marius Gaižauskas, projekte dalyvaujantis su modeliu Jolanta Leonavičiūte, M. Šalčiūtės elgesį vadina savanaudišku, nebrandžiu ir vaikišku. Pasak profesionalo, šiame projekte dalyviai yra atsakingi ne tik už save, bet ir savo partnerius, choreografus. Marius neslėpė, kad su interneto sensacija nesutaria, stengiasi nebendrauti – nesutampa jų požiūris į gyvenimą.

„Ji parodė, kad yra dar visiškas vaikas. Galvoja, kad yra pasaulio bamba, susireikšmina. Jai reikia susitvarkyti savo mąstymą. Monika nemato kitų žmonių, nevertina jų darbo, pastangų. Ji mėgsta būti dėmesio centre ir jei jo negauna, bando pelnyti negražiais būdais“, - DELFI kalbėjo šokėjas.

M. Gaižauskas įsitikinęs, kad kritika, kurią laidose girdi M. Šalčiūtė, yra pagrįsta. Ji nesilanko repeticijose ir mano, jog pasirengti pasirodymui užteks trijų ar keturių valandų repeticijos: „Monika gauna tiek, kiek įdeda darbo. Praėjusią laidą mes su Jolanta sulaukėme kritikos. Dėl švenčių šokome tik tris dienas, normalu, kad sulaukėme pastabų, prastų balų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (393)