Mindaugo Papinigio ilgai pristatinėti nereikia: talentingas aktorius atliko vaidmenis tokiuose kultiniuose filmuose kaip „Zero“, „Zero II“, „Redirected. Už Lietuvą“, šiuo metu filmuojasi TV3 seriale „Pasmerkti 3“. Negana to, antradienį pradėtoje rodyti laidoje „VIRAL‘as“ Mindaugas sublizgėjo stilingo, seksualaus ir charizmatiško vedėjo amplua.

„VIRAL‘as“ – naujoviška, moderni, socialinės kritikos ir sofistikuoto humoro nestokojanti pramoginė laida. Čia bus nagrinėjamos aktualios naujienos, pramogų pasaulio užkulisiai, atliekami socialiniai tyrimai, daromos apžvalgos. Trumpiau tariant, nėra tokių „produktų“, iš kurių nesigautų skanus „VIRAL‘as“.

Laidos vedėjo darbą aktorius M. Papinigis išmėgino pirmą kartą. Pikantiška detalė: Mindaugas premjeroje „VIRAL‘as“ debiutavo per savo 31-ąjį gimtadienį. Maža to – vilkėdamas ne savo personažams būdingus treningus, o ištaigingą kostiumą.
Mindaugas Papinigis

„Aš esu įpratęs vaidinti nutrūktgalvius, banditus ir kitus kenkėjus, o čia man pasiūlė ne tik visai kitokį amplua, bet ir man naują žanrą – informacinį šou. Laidos vedėju būti anksčiau neteko, o kaip man sekėsi, atsakyti dar sunku. Pažiūrėkite patys ir nuspręskite, kokią košę mes čia užvirėm“, – juokiasi charizmatiškasis Mindaugas.

Sensacingos premjeros vedėju M. Papinigis pasirinktas neatsitiktinai. „Mindaugas su mūsų kompanija dirba ne vienerius metus. Jis yra puikus ir talentingas aktorius, galintis ir įkūnyti nusikaltėlį, ir, kaip pamatėme, tapti akį traukiančiu laidos vedėju, – sako prodiuserių kompanijos „Videometra“ prodiuserė Justina Dirsė. – Filmų ar serialų, kuriuose vaidino Mindaugas, gerbėjams tikriausiai nė nekilo mintis, kad jis gali būti ir charzmatiškas, šmaikštus ar net visai neagresyvus dendis. „VIRAL‘as“ – įrodymas, kad šis aktorius gali padaryti tai ir dar daugiau“.

M. Papinigio vedėjo amplua – tik viena iš daugelio žiūrovų laukiančių staigmenų. „VIRAL‘as“ pateiks aktualias, skandalingas, linksmas ir socialines temas, kurios bus pagardintos humoru. Pirmasis reportažas buvo apie Deivydo ir Katažinos Zvonkų vestuvių užkulisius.

„Liepto galas. Internetų televizoriaus transliacijos priėjo iki logiško dugno, jį pramušė ir kasasi toliau į gelmes. Vestuvinė tema, tautiniais drabužiais mama a la „Duokim garo“, ir neprasikosėjęs zombis vedėjas iš „Night of the Living Dead“. Čia mus taip pasitinka naujasis sezonas, reik suprast. Mindaugai Papinigi, o tu man taip patikai. Kaip vyras. Kaip aktorius. Kaip viskas. O dabar“, – socialiniame tinkle rašė apžvalgininkas Andrius Užkalnis, pasipiktinęs naująja laida „Viralas“.

Tuo metu į A. Užkalnio nuomonę M. Papinigis reagavo žaibiškai ir taip pat nevyniojo žodžių į vatą.

„Storasis Andriau Užkalni, visų pirma pasižiūrėkit į save ir ne tik veidrodyje. Ką gero esat padaręs? Ką Jūs esat gero bent jau pasakęs? Čia žmonės dirba, stengiasi, koks skirtumas, kaip jiems išeina? Kritika dar būtų kritika, jei joje būtų kažkokio konstruktyvumo be gomoerotinių užuominų, bet jūs esat prosta storas, šveplas, piktas, plikas, nelaimingas, pritvinkęs rusopedijos, savo vapalų kaip šlapimo nelaikantis gniutulas. Niekada gyvenime jūsų fantazija net iš tolo nesugebėtų sukurti nieko panašaus į šitą produktą, gerbiamas attention whore (angl. dėmesio auka – DELFI). <...>“, – atsikirto M. Papinigis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1169)