Praėjusį ketvirtadienį LNK laidoje „Le Broniaus šou“ dalyvavusio klaipėdiečio dainininko E.Ostapenkos žodžiai sukėlė sąmyšį. Anksčiau prisipažinimu apie romaną su garsaus atlikėjo Romo Dambrausko žmona Asta pagarsėjęs dainininkas eteryje pasakė, kad jo meilužė buvo N.Laukavičienė. Dainų autorei pasipiktinus tokiais E.Ostapenkos pareiškimais, dienraštis L.T. nusprendė išklausyti abi konfliktuojančias puses, kurios galbūt jau greitai turės susitikti teisme.

Duos į teismą

„Nemačiau tos laidos, tačiau esu įsižeidusi. Visą naktį gėriau vaistų, mano spaudimas pakilęs iki 180, esu stresinės būsenos ir verkiu. Esu nepelnytai apkaltinta ir įžeista. E.Ostapenką, LNK televiziją ir Algį Ramanauską-Greitai žadu duoti į teismą. Peržengtos visos konstitucinės teisės“, – penktadienį dienraščiui L.T. sakė poetė Nejolė. Ji griežtai paneigė buvusi E.Ostapenkos meilužė.

Moteris tikino, kad laidoje apie ją buvo pasakyta melagingų dalykų. „Eugenijui esu parašiusi 14 dainų ir, kai su juo dirbau, jis man pasakojo, kad nori padaryti karjerą pelnydamas kokios nors įspūdingos moters ar žvaigždės prieglobstį. Jis teigė, kad bet kokiu atveju prasimuš į žvaigždes ir ves įžymybę“, – pasakojo moteris.

Papasakojo Katunskytė

Apie laidą poetė sužinojo iš bičiulės dainininkės Vitalijos Katunskytės. „Vitalija ketvirtadienio vakarą man sakė: „Nejole, man net ausys raitosi. Ką ant tavęs pila šis niekdarys.“ Vėliau skambino draugė dainininkė Roma Mačiulytė. Vakare pasipylė kiti skambučiai. Žmonės klausė, už ką man taip daro šis žmogus“, – sakė pašnekovė.

Ji gali tik spėlioti, kodėl Eugenijus taip pasielgė. Anot moters, E.Ostapenka kadaise jai pasakojo, kad Maskvoje jį buvo smarkiai sumušę kažkokie vaikinai, buvo stiprus smegenų sutrenkimas ir jis gydėsi net kelerius metus. Be to, anot jos, E.Ostapenka eteryje galbūt buvo girtas.

Neatsiskaitė už dainas

Poetė tvirtina, kad nuo E.Ostapenkos patyrė ne tik moralinį, bet ir finansinį smūgį. „Jis man neatsiskaitė už sukurtas 14 dainų. Mes sutarėme, kad už kiekvieną dainą sumokės 100 litų iš anksto, o už kitas po 100 litų, kai išpopuliarės. Jis prašė, kad padaryčiau išimtį, sutikau. Tačiau šitas niekdarys man iki šiol neatidavė nė lito“, – kalbėjo moteris.

„Su Eugenijumi nutraukiau darbo santykius, kai jis atvažiavo į Kauną girtas, prisišiukšlino ir pateko į policiją. Paskui jis man grasino, skambino, rašė žinutes. Tačiau kai jis mane taip įžeidė per televiziją, jaudulys ir po 10 metų nepraeis“, – penktadienį dienraščiui L.T. sakė moteris.

„Nejuokavau“

Tuo tarpu Eugenijus pateikė visai kitokią įvykių versiją. „Istorija, kurią pasakojau per „Le Broniaus šou“, buvo tiesa. Aš nejuokavau. Tegul ji nervinasi, verkia. Man nesvarbu, nes aš turiu įrodymų“, – užtikrintai kalbėjo vyras.

Eugenijus pasakojo, kad istorija prasidėjo per vieną vakarėlį. „Vieną kartą mes šventėme Nejolės namuose. Po šventės Nejolei sakiau, kad jau noriu važiuoti į Klaipėdą paskutiniu autobusu. Ji manęs pradėjo prašyti, kad likčiau. Siūlė pernakvoti ir iš ryto važiuoti. Sutikau. Tuomet naktį, maždaug 2 valandą, pradėjau jausti, kad mane glosto, kažką daro. Kai atsimerkiau, pamačiau Nejolę tik su liemenėle. Vėliau ją atsisegė ir pradėjo sakyti, kad nori manęs. Tai buvo vienintelis kartas, kai su ja pasimylėjau. Po to įvykio ji man nuolat skambindavo, šnekėjo įvairių dalykų“, – savo versiją pateikė vyras.