Savo asmeninę nuomonę feisbuke Rokas dėstė taip: „JAV rinkimus lems millennial'sai (tūkstantmečio vaikai – DELFI), o kaip jie balsuos nežino niekas. Tuo metu mūsų millenial'sai facepalm'ina (šiuolaikinė karta dengiasi veidą delnu – DELFI) žiūrėdami į politinę kognityvinio disonanso prisotintą pasiūlą. Tam, kad medinukai būtų patrauklūs mums, millennial'sam, jie turi būti more entertaining (daugiau pramogų – DELFI)“.

Rašydamas įrašą Rokas pridūrė: „Vietoje posto (įrašo – DELFI) apie rinkimus, tiesiog paliksiu šią galeriją. Paskutinėje nuotraukoje įdėjau ne šių, o sekančių rinkimų favoritą“.

Baigdamas savo įrašą R. Medonis pridėjo ir prašymą savo draugams bei sekėjams: „P.S. Kas nors užtaginkit Gabrielių Landsbergį, nes po mano analogijos apie chaltūrnai išskobta rūpintojėlį iš dišovos medienos, suveikė nepilnamečių nuo neigiamos informacijos apsaugos įstatymas ir žmogus užbanino mane“.

Neredaguotą įrašą galite pamatyti Roko feisbuko profilyje.

Roko Medonio kūryba, kuria jis pasidalijo feisbuke:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)