Socialiniame tinkle vartotojas „Whydotas“ dar vasario mėnesį bjaurėjosi Lietuva ir jos gyventojais. Nėra tiksliai aišku, ar paskyroje įrašus publikavo pats Vaidotas - DELFI susisiekus su visuomenę papiktinusios dainos autoriumi, šis kategoriškai atsisakė bendrauti su žiniasklaidos atstovais.

„Čia mažai kas mane seka, tai išsiliesiu. Aš noriu, kad Lietuva būtų visa išnaikinta. Nemėgstu lietuvių. Ir nesididžiuoju juo būdamas“, – anuomet buvo rašyta „Twitter“ tinkle.

V.Grincevičiaus įrašas „Twitter“ socialiniame tinkle

Internetinėje erdvėje – toli gražu ne vienas aštrus, juodu humoru persmelktas Whydoto pasisakymas. Užsiminta ir apie šalies prezidentę Dalią Grybauskaitę, ne kartą išjuoktos brutalios situacijos, kalbėta apie smurtą ir kraują.

V.Grincevičiaus įrašas „Twitter“ socialiniame tinkle

Kaip pastebėjo vienas DELFI skaitytojas – įrašai vis dar vieši, o vartotojas aktyvus, tad autorius, greičiausiai, nesigaili dėl išsakytų minčių.

Primename, kad košės V. Grincevičius ir jam talkinę anykštėnai Mantas Grincevičius ir Giedrius Sasnauskas, prisivirė „Youtube“ paviešinę dainą „Šėtone, prašau“.

Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnyba prokurorams pateikė išvadą, kad dainoje „Šėtone, prašau“ yra tyčiojamasi, skatinama neapykanta ir kurstoma diskriminuoti socialinę žmonių grupę – vaikus – dėl jų amžiaus, socialinės padėties ar pažiūrų.

Kaltę dėl pateiktų kaltinimų tąsyk pripažino tik M. Grincevičius, tuo metu kiti kaltinamieji nesijautė kaltais. Štai V. Grincevičius teigė, kad nei jis, nei G. Sasnauskas to nesiekė, tenorėjo iš to pasijuokti. „Tai buvo juodas humoras“, – sakė V. Grincevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (581)