Juokingiausia, anot G. Alijevos, kad jos glaustinukės nė nebuvo pasirodžiusios prekyboje, tačiau ji jau sulaukė kaltinimų, esą kažką kopijuoja. „Čia toks įdomus faktas, nes tada visi manęs pradėjo klausinėti, kur tos mano glaustinukės, nes kalba, kad kažką kopijuoju, nors niekas jų nė nebuvo matęs“, – šypsojosi Goda.

Pasidomėjus, kaip ji pati reagavo į tokius kaltinimus, Goda tik šyptelėjo ir patikino, kad visas šis šurmulys buvo naudingas ne tik jai, bet ir „tai mergaitei, kuri jos vardu pasireklamavo visuose dienraščiuose“. „Visiems užteks vietos po saule“, – tikino G. Alijeva.

Artėjantis ruduo ją taip pat skatina pradėti galvoti apie naujas veiklas, nes jos siūlomos glaustinukės – vasaros sezono drabužėlis. „Dar nenoriu atskleisti, ką siųsiu, bet kažką tikrai darysiu“, – paslaptingai kalbėjo pašnekovė.

Atlikėja, tapusi kūrėja, DELFI pasakojo, kad neketina kurti aukštąją madą, jos kūryba yra paprasta ir prieinama kiekvienai stilingai merginai. Tai patvirtina ir kaina – jos kurtą glaustinukę galima įsigyti vos už 49 eurus.

„Kuriu tai, kas yra paprasta ir tai, kas yra nesudėtinga, – kalbėjo mergina. – Tikrai nesu dizainerė, tiesiog kuriu tai, kas man pačiai gražu. Orientuojuosi į jaunas merginas ir stengiuosi pataikyti į tą rinką.“

Penktadienio vakarą Goda vilniečiams ir Vilniaus svečiams parodys kai ką ypatingo – išskirtinį savo glaustinukių pristatymą naktiniame klube „Mojo Lounge Vilnius“. Ir nors apie šią šventę ji kalba labai paslaptingai, panašu, kad savo svečius ketina gerokai nustebinti. „Žymių moterų tikrai bus, tačiau ar jos bus tarp viešnių, ar ant podiumo, negaliu pasakyti“, – nusijuokė Goda.

Beje, prie šios šventės ruošimo prisidėjo ir neseniai į Lietuvą grįžęs Egmontas Bžeskas, kurio fantazija tikrai nekelia abejonių.

Apie naujus darbus kalbėdama Goda šypsojosi ir tikino, kad veiklos tikrai turi pakankamai. „Net ir surengti pristatymą mane įkalbėjo draugai, nes veiklos turiu pakankamai ir tikrai ne tas dabar galvoje“, – pasakojo Goda patvirtindama, kad glaustinukės šiuo metu tikrai yra „ant bangos“.

Pasidomėjus, ar per šią veiklą nenukenčia šeima, kuriai Goda anksčiau sutelkdavo visą savo dėmesį, ši neslėpė, kad verslas išties atima daug laiko, tačiau ji stengiasi nenuskriausti nė vienos savo gyvenio srities.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)