Viename TV filmavime su vaikais Alvyda ir Renata turėjo būti panašios į snieguoles. Dizainerė I. Leženko per kelias naktis duetui paruošė sceninius rūbus, kurie be abejo susilaukė daugybės komplimentų, o svarbiausia, kad snieguolės labai patiko vaikams.

„Vaikystėje teko būti lediniu varvekliu, šiaurine žvaigžde, snaige. Bet niekada nemėgau „ledinių“ vaidmenų, esu labai šiltas, atviras ir nuoširdus žmogus, todėl norėjosi, jog snieguolių įvaizdis būtų elegantiškas ir šiltas“, – pasakojo Renata Klimaitytė.

Kalėdų dvasia verčia susimąstyti, o tiksliau pagalvoti apie tai, kad ši šventė niekada nepapildė nei auksu, nei sidabru mano kišenės, bet manau, kad ji padarė mane geru žmogumi. Norėčiau palinkėti visiems pirmiausia atrasti Kalėdas savo širdyse, o ne ieškoti jų po eglute, padovanoti savo priešams – atleidimą, draugams ir mylimiesiems – meilę, vaikučiams – gerą pavyzdį ir visiems pasaulio žmonėms – gerumą“, – linkėjo Alvyda Chmelevskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)