Šalia 7 eurus kainavusio vištienos suktinuko, vienkartėje dėžutėje patiekto su daržovėmis ir bulvytėmis, sau ramiai rangėsi.. kirmėlė.

Juokas per ašaras – dėl kartu su maistu patiekto „priedo“ I. Stumbrienė sulaukė tik padavėjų atsiprašymo. Pinigų už sugadintus pietus, apetitą ir nuotaiką kavinės administracija negrąžino.

„Padavėjai atsiprašė. O kavinės vadybininkas ne tik, kad nesiėmė veiksmų sustabdyti tolesnį patiekalo tiekimą, bet ir mums atsisakius grąžinti įrodymus (patiekalą – DELFI), atsisakė grąžinti pinigus“, – sakė I. Stumbrienė.

DELFI verslininkė tikino kol kas nusiskundimų pablogėjusia savo ar vaikų sveikata neturinti. Tačiau sako norinti įspėti visus šiauliečius ir miesto svečius, o taip pat – turnyre dalyvavusius tėvelius su vaikais, kad į šią maisto įstaigą sveikatos sumetimais nekeltų kojos.

DELFI susisiekė su kavinės „Ingrėja“ administracija, tačiau dėl vadybininko komentaro buvo pasiūlyta kreiptis pirmadieno rytą.

DELFI pateikia I. Stumbrienės perspėjimą socialiniuose tinkluose:

„Dėmesio! Šiandien, kaip ir didelė dauguma tėvelių su vaikais, dalyvavome šachmatų turnyre „Meškiukas Rudnosiukas“ Šiaulių arenoje. Tikriausiai, kaip ir didžioji dauguma dalyvių, pietų vietą pasirinkome čia pat arenoje esančią kavinę „Ingrėja“.

Deja, užsisakę vištieną patiekale radome „nenumatytų priedų“! Norėčiau įspėti visus tėvelius ar jų vaikučius, kurie valgė šį patiekalą, atidžiai stebėti savo savijautą.

Nors šios kirmelės nėra pavojingos žmogaus gyvybei, būtina atidžiai stebėti organizmo simptomus ir savijautą, duoti gerti daug skysčių ir gerųjų bakterijų.

Jei žmogui silpna, jį pykina, būtina kreiptis į gydytoja!“ – bičiulius perspėjo I. Stumbrienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (539)