Kregždučių, šeimos židinio saugotojų, ir rožių, skirtų mamai, piešiniais savo kūną jau papuošęs Sezzy šį kartą tatuiruotę skyrė apsaugai. Miss Tina tattoo meistrė jam ant nugaros ištatuiravo piktąją akį, dar vadinamą turkiška akimi.

„Ji apsaugo nuo blogų akių, nuo tų žmonių, kurie linki blogo, šneka už nugaros", - pasakojo Sezzy.

Nenuostabu, kad Lietuvoje gyvenantis turkas Sezzy išsitatuiravo būtent tokį apsaugos simbolį. Turkijoje tokiomis akimis puošiami namai, automobiliai, jie pririšami prie ką tik gimusių kūdikių, dovanojami jaunavedžiams. Tai tradicinis turkiškas talismanas, apsaugantis nuo blogų akių.

Atlikėjas neslepia, kad tatuiruotės - skausmingas malonumas.

„Faktas, kad skauda. Bet tai reikia priimti kaip meditaciją. Juk grožis reikalauja aukų", - kalbėjo vyras.

Kiekvienas piešinys ant jo kūno simbolizuoja jam svarbius dalykus: žmoną, mamą, dukras, šeimą. Anot Sezzy, žinojimas, kad jis tai daro dėl kažko svarbaus savo gyvenime, padeda ištvęrti skausmą.

Sezzy jau nebeskaičiuoja, kiek tatuiruočių puošia jo kūną, tačiau tiksliai žino, kiek laiko reikia, kad praeitų skausmas.

„Jei piešinys mažesnis, užtenka 3-5 dienų. Ją reikia tepti kremus 4-5 kartus per dieną", - atskleidė vyras.

Dėl pastarosios tatuiruotės, kurią Sezzy skyrė savo mamai, teko kelias dienas niekur neiti iš namų.

„Bandžiau net jokių marškinėlių neužsidėti, tatuiruotė turi kvėpuoti, tad stengiaus kuo daugiau laiko praleisti namuose, dirbau iš namų", - nemalonią proceso pusę atskleidė Sezzy.

Primename, kad atlikėjas pasiryžo iššūkiui, kurio metu jo kūną papuoš net 8 tatuiruotės.