Sezzio žmona Agnė neslepia, kad po vyro vakarėlių liūto kauke slypi dėmesingas ir nuoširdus šeimos žmogus, kuriam brangiausias turtas yra šeima ir vaikai.

Tačiau Sezzy neslepia, auginant du vaikučius, laiko pabūti ir papramogauti dviese, pastaruoju metu būna retai.

„Seniau mes dažnai išeidavome, dabar taip dažnai nebegalime pramogauti. Negalime leisti vienas kitam skirti tiek daug laiko, kaip seniau. Agnė dabar ir pati sau mažiau laiko skiria. Todėl sugalvojau jai padovanoti dieną, kad ji galėtų bent trumpam pabėgti nuo rutinos ir buities. Kai šįryt atsikėlėme, aš jai pasakiau, kad ji pasiruoštų išeiti į miestą, o viskuo kitu pasirūpinsiu pats“, – DELFI pasakojo prieš aštuonerius metus savo išrinktąją vedęs atlikėjas.

Kokia proga Sezzy šią savaitę paslapčia nusprendė suorganizuoti savo žmonai staigmenų dieną?

„Be jokios progos. Norint parodyti savo žmonai dėmesį ir sakyti, kaip ją stipriai myli, progų ar ypatingų datų nereikia, – neabejoja atlikėjas. – Agnė žino, kaip ją karštai myliu. Tai jai primenu kiekvieną dieną. Kiti vyrai taip pat turėtų nepamiršti rodyti savo moterims dėmesį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)