Legendinė grupė „Biplan“ – pagrindinis vakarėlio akcentas. Grupės vyrukai kvietė basomis pasivaikščioti po šilkinį smėlį ir įkvėpti gaivaus vasariško oro po žvaigždėtu dangumi.

„Biplan“, viena populiariausių lengvojo roko grupių, scenoje meistriškumą demonstruoja jau daugiau nei du dešimtmečius. Visada energingos ir gerai nusiteikusios vaikinų komandos hitai „Jūros gilumos akių mergaitė“, „O mes prie jūros“, „Amore“, „Kapitonai“ ir kiti jau spėjo tapti tikrais vasaros šaukliais. Vakarėlio kapitonai „Biplan“ „Pabo Latino“ klube žada užkurti tikrą pietietiškų aistrų šėlsmą ir Vilniaus klubinėtojus nukelti ant šilkinio smėlio prie žydros jūros.

Po koncerto vakarėlio svečių nuotaiką kurstė Dj Snoody ir Dj Aras. Dj pulto virtuozai kvietė šokti kartu su geriausiais šokių muzikos hitais, o kiemelyje atsigaivinti house muzikos pliūpsniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)