Grupės „Sel“ lyderis DELFI portalui prisipažino netoleruojantis, jog kažkas uždarbiauja naudodamasis jo vardu. Egidijus Dragūnas įtaria, kad tai gali būti jo aplinkai artimų žmonių darbas. Galbūt netgi tų pačių, kurie pavogė iš jo dainą „Aš tik vėjas“, kurią jie pervadino „Pasiilgęs svajonės“ bei išplatino internete kaip savo kūrinį.

„Tai ne mūsų puslapis. Šitas profilis atsirado labai paslaptingai. Bet aš negaliu iki jo prisikasti, - DELFI sakė E. Dragūnas. - Minėtoji daina iš mūsų buvo paslaptingai pavogta. Ir tai padarė kažkas iš mano aplinkos žmonių. Man labai knieti sužinoti, kas tai daro.“

„Pasiilgęs savo svajonės“ yra mano daina „Aš tik vėjas“. Tie žmonės šiai dainai netgi sugalvojo savo pavadinimą ir patalpino į „Facebook“. Tik šio kūrinio pagalba socialiniame tinkle ir buvo surinkta tiek daug žmonių“, - neabejoja „Sel“ lyderis.

Tačiau žinomą atlikėją piktina ne tik šis netikras puslapis. „Aš turiu merginą, o „Facebooke“ yra sukurtos kelios dešimtys Egidijaus Dragūno profilių, kurie naudojasi mano vardu ir kviečia į susitikimus. Tai yra labai baisu ir noriu, kad tai pasibaigtų“, - sakė jis.

Tiesa, atlikėjas užsiminė, kad imtis teisinių veiksmų prieš tokius žmones jis neturi laiko. „Bet to negalima palikti likimo valioje. Labai norėčiau, kad DELFI savo straipsnyje tai pabrėžtų. Tie žmonės turi nedelsiant išjungtų tuos puslapius“, - sakė E. Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)