TV projektuose išgarsėjusi gražuolė ne kartą socialiniame tinkle su savo gerbėjais yra pasidalinusi turimų maudomukų nuotraukomis. Naujienų portalui DELFI Jolanta atskleidė, kad maudymosi kostiumėlių savo drabužinėje turi labai daug.

„Stengiuosi senų neišmesti. Nebent labai nusidėvi. Kadangi maudymosi kostiumėlių turiu tikrai nemažai, niekada naujų neperku ekspromtu. Visada labai apgalvoju ir renkuosi tik labiausiai patinkančius modelius“, – prisipažino ji.

Dažniausiai J. Leonavičiūtė maudymosi kostiumėlių žvalgosi užsienyje. Geriausius variantus ji suranda oro uostų parduotuvėse per išpardavimus arba internete.

Pagal kokius kriterijus Jolanta dažniausiai renkasi maudomukus? Kainą, modelį, prekės ženklą?

„Maudymosi kostiumėliui tikrai būtų gaila išleisti 2000 litų. Bet prekės ženklai dažniausiai garantuoja gerą kokybę, kuri pasiteisina. Vieną, pavyzdžiui, turiu įsigijusi prieš kelerius metus. Bet iki šiol labai mielai užsidedu. Taip pat renkuosi išskirtinius, rankų darbo modelius. Paskutinis mano pirktas kaip tik ir buvo nertas kūno spalvos maudymosi kostiumėlis, – sako Jolanta. – Dažnai garsių prekės ženklų modelių randu oro uosto parduotuvėse, kai būna išpardavimai. Ten galima rasti ir nukainotų naujų kolekcijų netgi vasaros pradžioje.“

Beje, įspūdingų formų gražuolė pastaruoju metu pamėgo vientisus maudymosi kostiumėlius. „Nors neturiu pilvuko, nėra ko slėpti, bet vientisi maudymosi kostiumėliai man labai gražūs. Jei geras modelis, netgi gražiau atrodo nei atskiri. Jie tokie su paslaptimi“, –sako manekenė.

Ką pašnekovė mano apie maudymosi kelnaitėmis su juostele? „Lietuvoje tai dar neįprasta. Seniau visi netgi kreivai žiūrėdavo. Galbūt dabar paplūdimiuose galima pamatyti daugiau pavyzdžių. Bet mano draugės brazilės visada renkasi tik tokius modelius“, – pastebi ji.

Natūralų saulės įdegį mėgstanti J. Leonavičiūtė vengia soliariumų. Tačiau kol saulė nelepina, ji naudoja savaiminį įdegio kremą, kurį jai rekomendavo „Šok su manimi“ kūrėjai. Tokios priemonės gelbsti ir tokiais atvejais, kaip šįvakar, kai demonstruojant kolekciją ant podiumo norisi pademonstruoti įdegusią odą, o vasaros saulė vis dar pasislėpusi už debesies.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)