Grupės "Kitokios" atlikėja profesionaliai sportuoja jau ne vienerius metus. Prieš porą metų "Bikini fitness" varžybose ji pelnė pirmąją vietą, tačiau šįmet Lietuvoje tokios sėkmės nepavyko pakartoti.

"Intensyviai ruošiausi pusmetį. Laikiausi griežto režimo: mitybos bei sporto, - portalui MIESTE.lt kalbėjo I.Burlinskaitė. - Tačiau po čempionato nuo savo dietos nepabėgau. Buvo šiokių tokių pakitimų, bet toliau intensyviai sportuoju ir ruošiuosi kitoms varžyboms." Šį sekmadienį I.Burlinskaitė savo pasiekimus demonstruos Latvijoje.

Mergina papasakojo, kad profesionaliai sportuojant negali būti jokių pertraukų ar atostogų nuo sporto. "Galiu sau leisti 2-3 dienas pailsėti, kažkur išvykti, bet šiaip stengiuosi visuomet sportuoti. Ir ne tik sportuoti, labai prižiūriu savo mitybą, stengiuosi gyventi sveikai, - kalbėjo Indrė. - Negaliu sakyti, kad niekuomet, bet labai retai tenka suvalgyti kokio nors nesveiko ar greito maisto. Tikrai labai retai. tiesiog rūpinuosi savimi ir savo fizine bei dvasine forma."

Primename, kad prieš savaitę Šilutėje vyko Baltijos šalių (Lietuvos, Latvijos ir Estijos) kūno rengybos čempionatas, tačiau Indrė jame nedalyvavo. "Nepatekau, nes Kėdainiuose vykusiame čempionate užėmiau šeštą vietą, pateko tik pirmos ir antros vietos nugalėtojos", - pasakojo I.Burlinskaitė. Šilutėje lietuvių rinktinė iškovojo pergalę, latviai liko antri, o estai - treti.