„Pirmą kartą vaišinsimės karališkoms Monako ir Anglijos šeimoms prabangų gėrimą kuriančių gamintojų „darbais”, stebėsime pasaulio įžymybių mėgiamos dizainerės Sonatos Rapalytės apatinių rūbų kolekciją, grožėsimės Elvyros Monginienės barokinio stiliaus papuošalais, talentingiausio floristo Antano Mažono gėlių kompozicijomis“, - prieš prasidedant vakarui sakė vienas iš renginio organizatorių Paulius Šiupienius.

Vakarą pradėjo Žanetos Juozapavičienės kūrinys, kurį pademonstravo žinomas modelis Simona Burbaitė.

„Tapsime ir ypatingai pasaulio aukštuomenės mėgiamo šampano dekantavimo liudininkais. Tai atliks geidžiamiausia šampano ambasadorė Lietuvoje Jolanta Smičienė“, - renginio, skirto tik kviestiems svečiams, ypatybes vardino P. Šiupienius.

S. Rapalytė pristatė net dvi apatinių drabužių kolekcijas – klasikinę ir naujausią, atspindinčią 2014 – ųjų metų tendencijas. Subtiliai permatomus ir intriguojančius dizainerės kūrinius demonstravo ir žinomos manekenės - Gabrielė Gutauskaitė ir Solveiga Sol. Dviems iš gražuolių teko ir ypatinga užduotis – ištirpdyti moters figūrą primenančią ledo skulptūrą specialiai joms parūpintomis priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)