Radijo laidų vedėja S. Rindzevičiūtė didžiausiam naujienų portalui DELFI patvirtino džiugią naujieną – moteris laukiasi antrojo vaiko.

„Jau beveik šeši mėnesiai“, – DELFI patvirtino S. Rindzevičiūtė.

Žinoma moteris sakė, kad antroji atžala nebuvo planuota, tačiau vaikai nesirenka, kada atkeliauti į šį pasaulį.

„Nelabai planuotas, bet jau kaip išėjo, taip išėjo– čia toks „Kinder“ siurprizas. Kaip gali nesidžiaugti tokiais dalykais. Anksčiau ar vėliau būtume norėję antro vaiko. Ši žinia kiek pakoregavo planus, bet viskas yra išsprendžiama“, – dalijosi moteris.

Paklausta, kaip į šią naujieną reaguoja beveik dvejų metukų sūnus, moteris sakė, kad jau pratina sūnų prie minties apie sesutę ar broliuką.

„Sūnus Adomas jau pratinasi prie tos minties, jau žino kur yra „lelius“. Sunku suprasti, ar jis džiaugiasi, bet šiaip mažesnius už save labai myli“, – sakė žinoma moteris.

S. Rindzevičiūtė patvirtino žinanti vaikelio lytį, tačiau jos atskleisti nepanoro. Po mėnesio moteris išeina motynystės atostogų ir vasarą ketina praleisti pajūryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)