Tą naujienų portalui DELFI patvirtino gerai informuoti šaltiniai iš K. Jeremian darbo aplinkos: „Karina tikrai laukiasi, tai neišgalvota“.

Karina naujajame TV3 šokių sezone pasirodymus ant parketo kurti prieš TV kameras turėjo su Algiu Ramanausku-Greitai, intensyviai ruošėsi naujajam sezonui, daug repetavo, filmavosi anonsuose, tačiau kilus bėdų dėl sveikatos ir sužinojus, jog laukiasi, jai teko lėtinti tempą.

Rugsėjo pradžioje startavusio projekto eteryje Karina taip ir nepasirodė, mat choreografei kilo sveikatos problemų. Ją pavaduoja aktorė Ineta Stasiulytė. Ji keletą kartų TV eteryje jau šoko su A. Greitai, tačiau ar Karina dar šoks eteryje, galiausiai turėtų išaiškėti šį šeštadienį.

Šaltiniai iš „Šok su manimi“ DELFI patikino, jog Karinos sveikata pastaruoju metu iš tiesų šlubuoja, tačiau, anot jų, K. Jeremian keletą mėnesių dar tikrai padės šokėjams ruoštis pasirodymams ir toliau dirbs TV3 šokių projekto choreografe.

Pati Karina pačioje nėštumo pradžioje apie laukiamą pirmagimį kol kas komentarų nedalija.

„Šios situacijos tikrai nekomentuoju, nes tai privatumas. Tai mano asmeninis reikalas", - lakoniškai į sveikinimus apie artėjantį šeimos pagausėjimą reagavo šokėja.

K. Jeremian patikino, kad pagrindinė priežastis, kodėl ji nešoka su A. Ramanausku-Greitai, yra sveikatos problemos. Ją kankina aukšta temperatūra, todėl K. Jeremian prisideda tik prie dalyvių choreografijos kūrimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)