"Rytais žaidžiu golfą, o vakarais ristele nubėgu po šešis kilometrus", - trečiadienį Berlyne pareiškė 54 metų atlikėjas.

Be to, jis visiškai atsisakė alkoholio, o paskutinę cigaretę surūkė prieš 20 metų.

"Nors sulaukęs 60-ies atrodysiu kaip didelis nenaudėlis, bet esu ir būsiu į konservatyvizmą linkęs žmogus, tikintis gėriu ir blogiu, Dievą ir šėtoną", - pareiškė A.Cooperis.

A.Cooperis, kurio tikrasis vardas yra Vincentas Damonas Furnier, kitą savaitę pradės turnė po Europą. Pasaulinio turo "Live From the Brutal Planet" metu jis, be kita ko, koncertuos Švedijoje, Rusijoje, Estijoje, Lietuvoje, Čekijoje ir Vokietijoje.

Anot roko žvaigždės, jo naujasis albumas "Brutal Planet" fiksuoja pasaulio dabartinę būseną ir skelbia artėjančios pasaulio pabaigos nuojautą. Visuomenė virsta autistų visuomene, kurioje išgyvens tik stropieji, o internetas stiprina žmonių tarpusavio izoliaciją.

Prisimindamas ankstesnius laikus, kai šokiruodavo publiką savo šou, A.Cooperis dabar sako, jog per koncertus niekas nebegali sukrėsti žmonių - juos šokiruoja per televiziją rodomi karų vaizdai.

A.Cooperis gimė 1948 metų vasario 4 dieną Detroite. Savo muzikinę karjerą jis pradėjo Finikse, įkūręs roko grupę "The Earwigs". Vėliau grupė persikėlė į Los Andželą ir pasivadino "The Spiders". Dar vėliau buvo pasirinktas naujas vardas, kuris liko iki šių dienų - "Alice Cooper". Grupė 1969 metais išleido savo pirmąjį albumą "Pretties For You". Tikroji A.Cooperio era prasidėjo 1971 metais, išleidus albumą "Love It to Death". Vėliau išleisti albumai sulaukė dar didesnio pasisekimo.