Parodoje bus demonstruojama daugiau kaip 100 nuotraukų, tarp kurių yra ir niekada iki šiol nepublikuotų fotografijų.

Visos nuotraukos yra Hamisho Browno darbas, kuriam vieninteliam buvo suteikta neribota galimybė bendrauti su dainininku jo pasaulinio koncertinio turo 1997-aisiais metu.

Nuotraukose įamžintas Williamso kelias į tarptautinį pripažinimą pradedant soliniu albumu "Life Thru a Lens" ir baigiant didelio populiarumo sulaukusiu 'I've Been Expecting You".

"Iš pradžių aš buvau įtrauktas į Robbie turą kaip "gyvas" fotografas keliems jo koncertams, vėliau padariau keletą jo nuotraukų persirengimo kambaryje," teigė Brownas. "Jiems patiko mano nuotraukos, taigi nuo tada viskas ir prasidėjo."

"Pirmas mane labai nustebinęs dalykas buvo tai, kad nepaisant savo šlovės Robbie pasirodė esąs labai jautrus žmogus," tęsė jis. "Todėl kelios iš pačių geriausių nuotraukų yra būtent tos, kuriose užfiksuotas jo pažeidžiamumas."

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją