DELFI J. Žemaitytė-Gaučienė teigė, kad šiuo metu save atiduoda darbui bei metų ir trijų mėnesių sūneliui. Nors ant parketo Justina šiuo metu nesisuka, šokio meno moko mažus vaikus.

Mažutė ir smulkutė J. Žemaitytė-Gaučienė motinystės atostogose neužsibuvo – sako, jog į darbus pasinėrė po gimdymo praėjus vos keletui mėnesių.

Žinoma šokėja, paklausta, kaip gi praėjo pirmieji motinystės metai, patikino, jog šie buvo išties ramūs.

„Pirmieji metai praėjo išties ramiai, sakyčiau, net lengvai. Nėštumas buvo sudėtingas, galbūt todėl vaikas labai geras“, – sakė J. Žemaitytė-Gaučienė.

Penktadienio popietę renginyje buvo galima išvysti ir atlikėją bei drabužių kūrėją Šoreną Džaniašvili, pademonstravusią savo originalų ir akį traukiantį stilių.
Š. Džaniašvili

Pati dainininkė DELFI pasakojo visuomet mėgusi išsiskirti iš minios. Ji džiaugėsi, kad ši tendencija matoma ir Lietuvoje. Jei praėjusiais metais jos spalvingais megztiniais žavėjosi į svečias šalis emigravę žmonės, šįmet ekstravagantiškiau atrodyti norinčių daugiau Lietuvoje.

Renginyje taip pat dalyvavo dizainerė Julija Janus, aktorė Redita Dominaitytė, aktorė Ineta Stasiulytė bei verslininkė ir vizažo meistrė Gritė Maruškevičiūtė.

Renginį vesti buvo patikėta laidos „Labas rytas“ vedėjai Eglei Daugėlaitei.

Renginio metu plaukų stilistė Rūta Morozovienė į vieną įspūdingą kasą supynė susirinkusių merginų ilgus plaukus. Šią rekordinę kasą bus siekiama įregistruoti Lietuvos rekordų knygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)