Tarp susirinkusių svečių kukliai šypsojosi ir retai renginiuose matoma viešnia – su bičiule į lietuviškos mados fiestą atvykusi verslininkė Jurgita Kiguolė.

Verslininkė patikino, kad pastaruoju metu retai perka dizainerių kurtus drabužius – esą tam tiesiog nebėra didelio poreikio.

„Anksčiau dažniau vaikščiodavau į renginius, dažniau ir pirkdavau“, – sakė J. Kiguolė.

Verslininkė pridūrė, kad retas dalyvavimas įvairiuose pramogų pasaulio atstovams skirtuose renginiuose – ne atsitiktinumas, o sąmoningas jos sprendimas vengti viešumos.

„Ne į visus renginius įdomu eiti. Kalbant apie madą, einu į tų dizainerių kolekcijų pristatymus, kurių kūryba man iš tikrųjų patinka. Pastaruoju metu man neaktualu eiti į viešumą, šiame gyvenimo etape norėtųsi ramiau gyventi“, – pasakojo garsi moteris.

Paklausta, ar nepasiilgo tų dienų, kai, būdama savo buvusio vyro verslininko Ugniaus Kiguoliaus pašonėje, itin dažnai sulaukdavo žiniasklaidos dėmesio, Jurgita nusišypsojo ir tarė tvirtą, užtikrintą „ne“.

Daugiau A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymo svečių išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)