„Jau ilgai su Linu galvojome, ką daryti. Palyginau savo pradinį verslo planą su dabartine situacija ir supratau, kad tai manęs netenkina. Situacija nėra bloga, bet mano lūkesčiai buvo didesni. Manau, kad neturime reikalingos patirties ir restoranėliui reikėjo didelių pokyčių, keisti koncepciją, todėl nusprendėme perleisti verslą kitiems. Man maisto gaminimas visada bus mano aistra, o restoranas buvo širdžiai miela veikla, bet aš nenoriu pasilaidoti virtuvėje. Kai restorano sėkmė priklauso nuo dešimties ar penkiolikos žmonių ir juos reikia nuolat prižiūrėti, rūpintis, tuomet sunku", - DELFI pasakojo naujos veiklos ragaujanti G. Gurevičiūtė.

Sprendimas išnuomoti verslą nebuvo spontaniškas. Netrukus verslu rūpinsis nauji šeimininkai. „Ilgai galvojome, ką su tuo verslu daryti, o man kaip tik pasiūlė vedėjos darbą, Linas grįžo į „Žas", - sakė Gintarė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)