DELFI primena, kad R. Aleksandrovičius padavė į teismą TV3 televiziją, o teismas savo ruožtu įtraukė ir trečiąjį asmenį, laidą parengusią Kristupo Krivicko prodiuserinę kompaniją „TV PRO media“, kurios generalinis direktorius yra Kristupas Krivickas.

Dainininkas į teismą kreipėsi dėl teisės į atvaizdą bei teisės į privatų gyvenimą ir jo slaptumą pažeidimo ir neturtinės žalos atlyginimo.

Atlikėjas pabrėžė, kad byla teismui yra perduota taip seniai, kad jis tikisi, jog greitu metu viskas baigsis ir teisingumas triumfuos. „Tai jau vyksta pusę metų ir norisi, kad viskas greičiau baigtųsi. Reikalauju teisingumo, nes buvau apjuodintas ne tik aš, bet ir visa mano šeima“, - piktinosi Radži. Atlikėjas teigė, kad jis nežada pasiduoti, nes jo globėjai ir seneliui po šio skandalo įvyko infarktai, todėl už tokius poelgius, jis mano, kad turi būti atsakyta. Pasiteiravus, kiek Radži reikalauja pinigų iš atsakovų, jis nepanoro atsakyti. „Ne pinigai yra svarbiausia. Šitaip niekas nesielgia. Juk ne lovoje mane rado su kažkuo, o paskleidė visišką absurdą, kuris suteikė daug skausmo man ir mano artimiesiems“, - kalbėjo Radži.

Anot Radži, situacija teisme yra užsitęsusi, nes nei viena, nei kita pusė nežada pasiduoti. „Aš tikrai nereikalauju materialinio atlyginimo, tačiau jeigu K. Krivickas nesugeba viešai atsiprašyti ir pripažinti, kad jis klydo - tuomet šį atsiprašymą turi išreikalauti teismas. Manau, kad jam yra labai sunku atsiprašyti viešai, kai žino, jog yra tikrai kaltas“, - teigė dainininkas.

Į klausimą, kokio nuosprendžio tikisi Radži šioje byloje, jis paatviravo:
„Gal ir banaliai nuskambės, bet vėliau teisingumą įvykdys Dievas, o kol mes gyvename šioje žemėje, tam yra teismas, kuris ir nuspręs, kas yra teisus. Jeigu žmogus nesugeba nei manęs, nei mano artimųjų atsiprašyti už tai, kad peržengė visas padorumo ribas, tegul atsako už savo veiksmus įstatymų numatyta tvarka“.

Radžis teigė, kad kreiptis į teismą ir būtent tokiu būdu ieškoti teisingumo jį išprovokavo pats K. Krivickas. „Reikėjo atsiprašyti laiku, kai dar kalbėjau gražiai ir nebuvo jokių minčių apie teismą, tačiau jam pasirodė, kad aš esu per prastas, kad jis su manimi kalbėtų, todėl dabar tenka viską aiškintis teisme“, - situaciją dėstė Radžis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)