„Kuomet dirbau LRT televizijoje, vesdavau bene visus įvaizdinius renginius. Renginius vedu visą gyvenimą, tik gal ne visi būna vieši. Vedu ir privačių įmonių renginius, susijusius su įvairiomis progomis. Ši veikla nėra mano pirmoji širdies daina, kurią dainuoju (juokiasi). Tai įdomi, kitokia patirtis, kuri yra naudinga. Nėra taip, kad man labai nepatiktų, ar labai patiktų. Tai yra tiesiog kitaip. Įdomu dirbti prieš „gyvą“ auditoriją. Tai visai kas kitą, nei dirbti prieš kameras ar radijuje“, - DELFI kalbėjo moteris.

Paklausus, ar daug laiko prireikia norint pasiruošti renginiui, Lavija tikino, kad tekstų mintinai tikrai nesimoko: „Man labiau patinka kitoks renginių vedimo stilius. Scenoje norisi „gyvumo“, o ne skaitymo. Kūrybinis procesas yra nenuspėjamas. Žinoma, aš turiu įsigilinti į teksto esmę, negaliu pirmą kartą teksto atsiversti užlipus į sceną.“

Išskirti vieno partnerio, su kuriuo vesti renginius smagiausia, L. Šurnaitė-Kairienė negalėjo ir teigė, kad visi partneriai buvo puikūs. „Su Vytautu Rumšu dirbau pirmą kartą. Teko vesti renginius ir su Jogaila Morkūnu, ir su Audriumi Giržadu, Andriumi Tapinu, Rolandu Vilkončiumi. Rolandas yra tobulas partneris, globėjiškiausias, kokį teko turėti. Siunčiu visiems tik geriausius linkėjimus“, - DELFI kalbėjo Lavija.

Neseniai radijuje dirbanti moteris teigė, kad šiuo darbu yra labai patenkinta ir jaučiasi puikiai. „Į naują darbą įsivažiavau per tris dienas. Jaučiuosi tikrai labai gerai ir tikiuosi, kad viskas gerai skamba anapus. Dirbu šį darbą su dideliu atsidavimu, visa širdimi. Gal todėl viskas turėtų būti gerai. Į darbą įdedu tik gerą energiją“, - kalbėjo pašnekovė.

Pasiteiravus, galbūt ir televizijos žiūrovai galės įvertinti moteris talentus, Lavija teigė konkrečių pasiūlymų kol kas nesulaukusi: „Pasiūlymai kabo ore, bet kol kas nieko negalėčiau jums papasakoti.“

Lavija-Šurnaitė-Kairienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)