„Mano mamos brolis – lakūnas, aš nuo mažens daug ir gana ekstremaliai skraidydavau. Tad ir dabar norėjosi „ekstrymo“ (juokiasi). Tačiau šį kartą skrydis buvo labiau elegantiškas, mokomasis. Pilotas šiek tiek pamėtė. Labiausiai ekstremalus dalykas, kokį aš esu patyrusi ir man labiausiai įsiminė, skrydžiai su dėdės pilotuojamu „kukurūzniku“ (dvisparniu lėktuvu – aut. past.). Dėdė išjungdavo variklį ir lėktuvas krisdavo, vėliau visaip mėtydavo, darydavo beveik mirties kilpas. Kol kas niekas nėra prilygęs adrenalino jausmui,kokį tada patyriau. Dabar viskas buvo tiesiog įdomu, pilotas leido šiek tiek pavairuoti orlaivį“, - iškart po skrydžio DELFI kalbėjo Simona.

Ekstremalių pramogų mėgėja teigė, kad pati įgyti teises pilotuoti lėktuvą nėra tas dalykas, ko ji norėtų labiausiai. „Žinoma, turėti teises yra labai faina. Kuomet nusileidome, kilo lėktuvas, kurį pilotavo žmogus, tik gavęs pilotavimo teises. Po šešiolikos pamokų jau galima vienam kilti į dangų. Esu sėdėjusi keleivinio lėktuvo piloto kabinoje. Ten yra milijonas mygtukų, viskas atrodo labai sudėtingai. Esu sėdėjusi „kukurūzniko“ piloto kabinoje, kur taip pat viskas atrodė sudėtingai. Mokomajame lėktuve viskas pasirodė kur kas paprasčiau. Žinoma, buvo keletas momentų, kuomet pritrūko oro. Skridome per debesis, tad kartais visai nieko nesimatė. Prašiau piloto daugiau „ekstrymo“, bet oro sąlygos nebuvo palankios, nereikia rizikuoti ir laužyti taisykles.“

Simonos Banditos skrydis - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)