Pasidomėti barzdotiems vyrams aktualiu salonu atvyko dainininkas Justinas Jarutis, šokėjas Tadas Rimgaila, lenktynininkas Dainius Matijošaitis, kūrybininkas Povilas Miškinis-Eidukonis, fotomenininkas Gediminas Žilinskas ir daugelis kitų.

Vakaro svečiai mėgavosi muzika, kurią reguliavo už pulto stovintis Rimas Šapauskas. Ir nors šįvakar jis vadovavo muzikiniam ritmui, vėliau jo pareigos barzdotų vyrų salone kis. „Planuoju čia įsidarbinti konsultantu, patikino R. Šapauskas. Per savo gyvenimą esu sukaupęs nemažą patirtį, tad, manau, kad mano žinios būtų naudingos.“

R. Šapauskas pasakojo, kad konsultantu norėtų dirbti kelias valandas per dieną. Ir nors stiliaus klausimais jis nepatarinėtų, mielai atskleistų, kaip prižiūrėti savo barzdą, kad ši būtų blizgi, maloni ir išpuoselėta. Norėdamas patvirtinti savo žinias, vyras net pradėjo vardyti priemones, kurios reikalingos gražiai barzdai.

Vyriškame vakare apsilankė ir kelios moterys. Fotomenininką G. Žilinską atlydėjo jo mergina Deimantė Kazėnaitė, o šokėją T. Rimgailą – žmona Liucina. Ji pasakojo, kad gausioje vyrų kompanijoje nesijaučia nejaukiai: „Šalia manęs yra svarbiausias žmogus, man nesvarbu, kas aplink.“

Tadas su Liucina nusijuokė, kad nesitikėjo, jog renginyje bus vien tik vyrai, tačiau patikino, kad čia jaučiasi gerai ir Liucina neketina iš čia sprukti.

Beje, T. Rimgaila prisipažino, kad nė karto gyvenime neteko pasinaudoti tokio salono paslaugomis: „Esu buitiškas vyras, apsiskutu namuose, viską moku. Tačiau pamačius, kaip čia viskas atrodo, supratau, kad ir pats norėčiau tai išbandyti.“

Entrepraneris Povilas Miškinis-Eidukonis, apsilankęs salono atidaryme, prisipažino, kad yra išbandęs tokių paslaugų. Anot jo, barzdaskučiai ne tik skuta ar formuoja barzdą, bet ir degina ausų plaukus, o barzdos augimo liniją formuoja siūlu. „Tai tikrai nėra skausminga, gal net kažkiek malonu“, – šyptelėjo P. Miškinis-Eidukonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)