„Vaidinau filme nedidelį vaidmenį, tačiau labai džiaugiuosi. Tai man didelis įvertinimas“, - džiaugėsi U. Šilagalytė. Filme Urtė įkūnijo savo bendraamžę, kuri turi vyresnį draugą. Jo vaidmenį sukūrė aktorius Ramūnas Rudokas.

„Prieš kameras teko ir bučiuotis (juokiasi). Kartojome šį veiksmą keturis ar penkis kartus. Bučinys buvo poroje scenų. Pirmą kartą pavyko nufilmuoti šią sceną iš penkto karto, o antrą – kur kas greičiau. Buvo labai juokinga. Ramūnas mano senas pažįstamas, kuris mane visada globoja. Vaidinti meilę buvo tikrai juokinga“, - filmavimo akimirkas prisiminė U. Šilagalytė.

DELFI kalbintas Ramūnas Rudokas pasakojo, kad per daug metų išmoko gudrybių, kaip reikia bučiuotis prieš kameras. Pasak aktoriaus, jis išmoko bučiuotis, išvengiant intymių detalių.

„Ilgametė patirtis padarė savo. Parodžiau Urtei keletą triukų, kaip bučiuotis nesiliečiant liežuviais. Vaizdas geras, o vyksta ne visas kontaktas. Atrodo gražiai, o iš tiesų tarsi nieko nevyksta. Svarbu, kad bučinys neatrodytų kaip grubus, neestetiškas laižiakas“, - juokėsi aktorius.

Filmo „Nepatyręs“ premjera - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)