Šiuo metu laidos „Valanda su Rūta“ vairą laikanti moteris karjerą televizijoje pradėjo prieš kelis dešimtmečius. Daugybę laidų bei renginių vedusi moteris, rodos, nė kiek nepasikeitė. Bene kardinaliausias skirtumas – karjerą televizijoje Rūta pradėjo trumpaplaukė.

Paauglę dukrą Dominyką ir mažylį Joną-Antaną su vyru Rolandu auginanti moteris visuomet akylai slėpė savo asmeninį gyvenimą ir itin retai dalino interviu.

Vis dėlto ne paslaptis, kad jos ir vyro romanas užsimezgė darbe. Tuomet „Tele-3“ televizijoje darbavosi ir ji, ir jos būsimas sutuoktinis. Pastarasis montuodavo vaizdo įrašus. Rūta yra pasakojusi, kad nei jam ji, nei jai jis nė kiek nepatiko, esą būnant dvidešimties, žvalgaisi į išorinį grožį, nesuki galvos dėl gilesnių dalykų. Vis dėlto viskas pasisuko taip, kad jiedu sukūrė tvirtą šeimą.

„Atsargiai vertinu jausmus, kurie užvaldo tarsi narkotikas. Gal mano savisaugos instinktas labai stiprus? Bijau beprotiškų jausmų. Bijau aistros. Labai. Kažkodėl man atrodo, kad visa tai greitai baigsis. Rolandas mane „paėmė“ gerumu. Svarbu žinoti, kad iš savo vyro nesulauksi jokių šunybių“, – anksčiau DELFI portalui yra kalbėjusi moteris.

Žurnalistė pastaruosius kelerius metus veda diskusijų laidą „Valanda su Rūta“. Ne tik linksmas, bet ir nepatogias bei itin graudžias istorijas savo laidose gvildenanti Rūta nebijo parodyti jausmų ar išreikšti savo nuomonę.

Nuotraukų galerijoje - Rūta Mikelkevičiūtė anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)