„Kiek save atsimenu – visuomet sportuodavau. Dievas mane apdovanojo tokiu didžiuliu energijos kiekiu, kad jį tesiog reikia kažkur padėti, – DELFI pasakojo Rūta. – Beje, jei į sporto salę užeinu visiškai be jėgų, ten ir pasikraunu tos energijos.“ Visą gyvenimą aktyvi Rūta yra dar mokykloje vedusi aerobikos treniruotes.

„Pusantrų metų mano kūnas dirbo labai sunkų darbą – nešiojo sūnų. Ir dabar dar nešioja, tad atėjo laikas padirbėti dėl savęs, – pasakojo Rūta, kuri niekuomet nesportavo su asmenine trenere. – Man reikia bizūno, man reikia cerberio šalia.“

Beje, R. Mikelkevičiūtė prisipažino, kad per šį nėštumo ir vaikelio auginimo laiką, ji ne priaugo svorio, kaip dauguma moterų, o priešingai – daug jo neteko. Tuo pačiu ir energijos.

Kartu su Ilona Kokosh sportuosianti Rūta nusijuokė, kad apie griežtą Ilonos „bizūnėlį“ ji yra daug girdėjusi, tad šis sprendimas, sportuoti būtent su ja, buvo apgalvotas. „Ji yra mano laidos herojė, o kadangi man reikia „bizūnėlio“, paprašiau jos padėti“, – šyptelėjo pokalbių laidos vedėja.

Pasidomėjus, ar pati Rūta siekia turėti tokį kūną kaip Ilonos, ši patikino, kad dėl grožio nesiginčijama. „Mano tikslas – atgauti formas, kilogramus ir energiją“, – patikino Rūta.

Beje, pirmą kartą su Ilona susitikusi R. Mikelkevičiūtė, sulaukė klausimo: „Ką tu valgai?“. „Pasirodo, svarbiausias dalykas norint turėti gerą kūną – ne sportas, o mityba. Ji sudaro net 70 procentų esmės, – vardijo moteris. – Gali būti, kad man sunku priaugti kilogramus todėl, kad esu vegetarė – nevalgau mėsos. Man užsiauginti raumenį yra gana sudėtinga.“

„Vis dėlto svarbiausia yra neryti, neėsti! Tai visų dietų pagrindinis dalykas yra labai paprastas – nereikia mokėti jokių kosminių pinigų už jokias dietas, – rėžė Rūta. – Bet, žinoma, geriau putlutė ir linksma nei perkarusi ir pikta hiena.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)