O viskas prasidėjo vėlyvą šeštadienio naktį, kai Raimonda įsėdo į taksi automobilį, vairuojamą populiaraus airių realybės šou „Tallafornia“ žvaigždės Cormaco Branagano.

Raumeningas vyrukas pasirodė esąs išties arogantiškas, mat vos R. Masiulytei įsėdus į automobilį, akivaizdžiai į ją žvilgčiojo. Anot atlikėjos, veikiausiai dėl to, kad airis tikėjosi būti atpažintas. Tačiau Raimonda buvo pernelyg užsiėmusi savais reikalais, kad dairytųsi į taksi vairuotoją.

„Panašu, kad jis jautėsi esąs geresnis už visą likusią žmoniją, tad prieš man išlipant iš automobilio pareiškė, jog vienintelė priežastis, dėl kurios su manimi kalbėjo, buvo ta, jog esu užsienietė ir nieko Airijoje nepažįstu!“ – rašė R. Masiulytė.

Atlikėja tepasijuokė iš situacijos ir feisbuko bičiuliams paminėjo, jog, veikiausiai, arogantiškam airiui reikėjo paprašyti jos parašo, mat jam teko pavežėti tikrą Lietuvos garsenybę.

„Pasaulis mažytis“, – tikino Raimonda.

DELFI pasiteiravus, ar moteris, vis dėlto, ką nors atrėžė egocentriškai airių žvaigždei, ji tikino tepalinkėjusi geros dienos ir palikusi jam grąža. Esą tų pinigų airiui, regis, reikia labiau nei jai pačiai.

R. Masiulytės fotosesija, kuria ji visai neseniai pasidalino su DELFI skaitytojais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)