Vietoje nenustygstanti jauna moteris išdavė, kad net ir trumpi išsiskyrimai su vyru yra itin skausmingi.

„Kartu su Dublino gospelo choru pasirodymą rengiame Klaipėdos pilies džiazo festivalyje. Labai nekantravau į gimtinę nuvykti su kolegomis iš Airijos, parodyti jiems savo kraštą ir padovanoti jam kokybiškos muzikos. Tačiau prieš šią kelionę į Lietuvą dar laukė Portugalija, todėl keliavau be poilsio. Su vyru išsikyrėme Portugalijoje. Žinoma, norisi kartu būti kuo daugiau, tačiau susitikimo džiaugsmas taip pat labai saldus“.

Ne veltui sakoma, kad dramos asmeniniame gyvenime moterį priverčia keisti ir išvaizdą. R. Masiulytė gerbėjus jau buvo nustebinusi rožiniais, raudonais, mėlynais ir violetiniais plaukais. Tačiau dabar, kai meilė vyrui vėl liepsnoja, ji atskleidė pasiilgusi natūralumo. „Kadangi esu pusiau žydaitė ir gamta mane apdovanojo didelėmis rudomis akimis bei kaštoniniais plaukais, manau, sugrįšiu prie natūralaus įvaizdžio. Tai bus dar vienas mano gyvenimo pokyčių etapas“.

Raimonda juokavo, kad yra iš tų moterų, kurios net ir atsiradus vienai kitai žilų plaukų sruogai neskubėtų dažyti plaukų. „Tikrai nežinau, kaip ilgai truks šis natūralusis mano etapas, bet šią akimirką koncentruojuosi į albumo įrašus, koncertus, todėl esu visiškai pasinėrusi į savo vidinį pasaulį“, - DELFI pasakojo atlikėja.

R. Masiulytė neslepia, jog savęs ieškojimų metu ją itin palaiko sutuoktinis. Negailėdama komplimentų jam žinoma moteris atvirauja, kad tai geriausias kada nors gyvenime jos sutiktas žmogus, kuris dėl jos yra pasiryžęs viskam. Pora jau svajoja ir apie vaikus. Ateityje jų bus tikrai ne vienas, tačiau kol kas visas dėmesys sutelktas į santykių puoselėjimą ir muziką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)