Rolandas žinomumo sulaukė kaip vienas iš radistų dueto narys, tačiau dabar jis gali vadintis ne tik radijo laidos vedėju, bet ir renginių, televizijos laidų, įvairių projektų vedėju bei didžiuotis, kad jau kelerius metus rengia vieną didžiausių vasaros festivalių.

Išties – karjera spalvinga, kaip ir pats Rolandas. Būtent jis su Jonu nebijo šokiruoti, stebinti ir priversti nusišypsoti – jų fotosesijos kaskart priverčia aiktelėti.

"Norim dar! Su Radistais" fotosesijos užkulisiai

Beje, yra vienas dalykas, kurį Rolandas saugo po devyniomis spynomis. Tai jo asmeninis gyvenimas. Nors daugelis žino, kad prieš beveik trejus metus jis vedė buvusią grupės „Pinup Gilrs“ atlkėją Ievą, kad jiedu augina sūnų, tačiau daugiau smulkmenų jis neatskleidžia.

Rolandas Mackevičius, Ieva Mackevičienė

Net jų vestuvės buvo tapusios tikru detektyvu. Jie taip norėjo privačios ceremonijos, kad ilgai ir kruopščiai slėpėsi nuo viešumos – susituokė Druskininkuose, artimiausių žmonių apsuptyje, pasislėpę nuo žiniasklaidos.

Linksmiausios radisto Rolando fotosesijos ir akimirkos iš gyvenimo – nuotraukų albume:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)