Renata savo feisbuke išrėžė viską, ką galvoja apie Nataliją Bunkę. Negana to, ji viešai apkaltino Nataliją suviliojus ramų šeimyninį gyvenimą gyvenimą gyvenusį Vilmantą Dilį. „Aš labai gerai atsimenu, kai maždaug prieš dvejus metus, prieš pat mano akis viename pabe (pav. man žinomas), ši moteris, kuri pastoviai kaltina mano grupę ir mergaites reklama, aistringai glamonėjosi ir bučiavosi su mano draugės vyru Diliu, kai Dilių šeimos skyrybų dar projekte nebuvo, o žmona su vaikeliu ramiai laukė vyro namie“, rimtus kaltinimus viešai tėškė Renata.

Kodėl nerėkiau nesidariau reklamos? O tik puikiai atsimenu, kaip pasklidus gandams spaudoje (ne iš manęs, beje), buvo įkištas kažkoks motociklisto alibi ir neigiama bet kokia informacija, o kaltinama buvau vėl aš, juk mano grupės kaip visada „siekia pigios reklamos“.

Kodėl tada, jei man taip reikėjo, nepasidariau aš tos reklamos. Todėl, kad ne viską matuoju reklama ir jeigu visas gyvenimas žmogui yra reklama ar viskas vertinama pagal reklamos prizmę, tegul tai lieka reklama.

Aš tik pasakysiu, kad baikime ir nebesusireikšminkime ir nevaizduokime to, kuo nesame. Mes visada padėsime ir idėjų pametėsime, bet nemenkinkite kitų pagal savo mąstus.

Ne pirmas rūbas ir net klipas turi panašumų. Labai madinga visus savo minusinius niuansus nurašinėti „reklamai“. Tos siekia pigios reklamos, ji siekia pigios reklamos, taip siekia pigios reklamos. Gal laikas pakeisti plokštelę“, nesusilaikiusi viską išrėžė R. Klimaitytė.

Kalbos apie tai, kad Natalija ir Vilmantas – pora, pasklido 2014 balandį. Tuo metu prasidėjo ir Dilių šeimos skyrybų procesas.

„Man nelabai įdomu su kuo is yra. Šiuo metu vyksta skyrybų procesas. Ramiai gyvenu, nenoriu gilintis. Žmonės patys susidarys nuomonę“, pernai pavasarį DELFI kalbėjo buvusi Vilmanto žmona Guostė.

Prasidėjus skyrybų procesui, netilo kalbos, kad visa tai – dėl galimo V. Dilio ir N. Bunkės romano.

Pati N. Bunkė tuo metu tikino, kad visa tai – kažkoks nesusipratimas, dėl kurio ji neketina teisinti. Vilmantą ji tikino pažįstanti tik iš bendros draugų kompanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1540)