„Mes jau Tenerifėje nebegyvenome kartu, – DELFI kalbėjo Reda. – Ir nelabai čia yra ką komentuoti.“ Pati Reda patikino į Lietuvą grįžusi birželio viduryje.

Dar šįmet antrojo vaikelio susilaukusi pora suka skirtingais keliais. Ir nors kartu jiedu jau nebegyvena – teismui skyrybų prašymas dar nepateiktas.

Reda ir Egmontas susituokė 2012 metų gruodį egzotiškame Tailande. Egmontui tai – pirmoji santuoka. R. Bžeskienė jau bandė kurti laimę su šokėju Andriumi Kandeliu, tačiau santuoka ilgai netruko. Su pirmuoju vyru Reda net statėsi namą, kurį užbaigti padėjo jau naujasis vyras.

Egmontas prieš santuoką su Reda žiniasklaidai ne kartą užsiminė, kad nebenori tokio audringo gyvenimo, kaip kadaise ir jaučia, kad metas kurti šeimą.

Reda ir Egmontas susižadėjo po septynių mėnesių draugystės. Netrukus po santuokos pora susilaukė pirmojo vaikelio. Šįmet sausio pirmosiomis dienomis pasaulį išvydo ir antroji jųdviejų atžala.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (780)