Kaune gimęs atlikėjas augo Marijampolės apskrityje, Kazlų Rūdos miestelyje. Būdamas vaikas dažnai pasvajodavo, kad užaugęs taps mediku ir itin domėjosi chirurgija, tačiau dar mokykloje likimas jį suvedė su muzika – baigė Kazlų Rūdos muzikos mokyklą ir muzikinį kelią tęsė dirigavimo moksluose.

Po mokslų R. Cicinas savo dainavimo talentu džiugino Kauno muzikinio teatro bei restorano „Žaliasis kalnas“ lankytojus. Šis karjeros periodas suvedė jį su legendine atlikėja Nijole Tallat-Kelpšaite, tik po kelerių metų bendradarbiavimo dainininkas pradėjo solinę karjerą.

Bandydamas išsiskirti iš kitų R. Cicinas stebindavo sceniniais kostiumais, o kad dar labiau atkreiptų dėmesį, į savo pasirodymus pradėjo kviesti merginų šokių grupę „Rokada“, kuri stebina įstabiais, plunksnomis ir blizgučiais dekoruotais kostiumais.

Rytis Cicinas ir "Rokada"

R. Cicino repertuare – ne vienas kūrinys, tapęs kone liaudies dainomis: „Meilės laivas“, „Neliesk mano damos“, „Šokis lietuje“ ir daugelis kitų.

Per visą karjeros laikotarpį R. Cicinas ne itin atviravo apie asmeninį gyvenimą, nors su širdies drauge Neringa Kavaliauskaite jiedu jau 18 metų. Pora kartu augina sūnų Adą.

Ir nors rodos, kad penktą dešimtį tuoj įpusėsiantis R. Cicinas lygiai toks pat, koks ir karjeros pradžioje, per šį laikotarpį vyras ne kartą kardinaliai keitėsi.

Dainininkas atviras – dažnai laikėsi itin griežtų dietų norėdamas akivaizdaus ir staigaus efekto keičiant kūno formas. Kardinaliausi pokyčiai, kokių jam yra pavykę pasiekti – 18 atsikratytų kilogramų per tris mėnesius.

Rytis Cicinas anksčiau ir dabar – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)