Krepšininkui „radistai“ uždavinėjo klausimus ne tik apie krepšinį, bet ir apie asmeninį gyvenimą. Taip pat prašė patvirtinti arba paneigti gandus apie save.

„Ar tiesa, kad su Viktorija susipažinote jai pirmai tave užkalbinus, nes pats buvai labai drovus?“, - „radistai“ paklausė M. Pociaus. „Reikia dabar prisiminti, seniai tai buvo. Kada? Prieš porą metų. Taip, ji buvo gerokai drąsesnė už mane“, - prisipažino krepšininkas.

„Gali papasakoti, kokia tavo dienotvarkė?“ - klausė „radistai“. „Atsibundu prieš devynias, kai šuo mane pakelia išvesti į lauką. Kai grįžtu iš pasivaikščiojimo su šuniu, žmona dar miega – ji mėgsta pamiegoti. Tada padarau pusryčius, pavalgau ir važiuoju į treniruotę. Papietauju, permetu akimi kokį serialą ir einu nusnausti. Jei per dieną būna dvi treniruotės, pietų miegas yra būtinas, nes kitaip neatlaikytum. Po to užkandu, važiuoju į antrą treniruotę ir einame miegoti. Gal dar prieš miegą kokį filmą pažiūrim“, - neslėpė vasaros pabaigoje su šokėja Viktorija Kunauskaite žiedus sumainęs M. Pocius.

Laidos akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)