Portalui DELFI susisiekus su Vita, ši nesutiko atskleisti, kokią operaciją suplanavo, tačiau išdavė, kad ji bus atliekama jau šią savaitę. Daininkė paatviravo, kad savo grožį ir vėl patikės Kauno klinikos „Grožio pasaulis“ profesionalams, kuriais besąlygiškai pasitiki.

„Aš esu scenos žmogus, todėl visada turiu atrodyti nepriekaištingai. Aš ne tik apdairiai renkuosi kosmetiką, sportuoju, bet ir stengiuosi kartą į mėnesį apsilankyti pas savo specialistus Kaune, kurie man atlieka veido valymą, mezoterapiją, įvairias grožio injekcijas, kūno priežiūros procedūras.

Neslėpsiu, kad šiandien taip puikiai atrodau savo estetinės medicinos specialistų dėka. Asmeniškai aš manau geriau kalbėti tiesą, nei bandyti slėpti procedūras ir garsiai sakyti, kad esi natūralistė,“ – kaip visada atvirai apie savo grožį kalbėjo dainininkė.

2013-aisias minėtoje Kauno klinikoje Vita Jakutienė kūno linijas dailino lazerinės lipolizės pagalba. Tuomet riebalų nusiurbimui lazeriu ryžosi ir kitos „Naujosios pupytės“ narės – Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė, o kiek vėliau ir Vitos mama. Čia plastines operacijas atlieka ir kitos Lietuvos įžymybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)