DELFI žiniomis, šeima jau laukiasi kūdikio.

Pati Asmik Grigorian plačiau komentuoti šios naujienos nepanoro, tačiau džiugios žinios nepaneigė. Moteris teigė norinti kalbėti tik apie darbą, o ne apie asmeninį gyvenimą.

Prieš tai ji buvo ištekėjusi už operos solisto Giedriaus Žalio, o 2002 metais pora susilaukė sūnaus.

DELFI primena, jog 2015-ųjų balandžio 26 dieną civilinę santuoką įregistravę Asmik Grigorian ir jos išrinktasis Vasilijus Barchatovas tų pačių metų liepą savo meilę sutvirtino Dievo akivaizdoje bei iškėlė tris dienas trukusią puotą Kejos saloje, Graikijoje.

Tradicinė vestuvių ceremonija vyko Panagia Kastrani vienuolyno cerkvėje, kur apsupti mylinčių tėvų ir artimųjų, draugų iš Lietuvos, Rusijos, Didžiosios Britanijos ir Vokietijos jaunieji įtvirtino savo santuoką. Tradiciškai prie altoriaus nuotaką atlydėjo tėtis, legendinis armėnų tenoras Gehamas Grigorianas, o poros liudininkais tapo artimi poros draugai: režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir scenaristas Pavelas Kukuškinas.

Vestuvinė vakarienė vyko geriausiame salos restorane, kur svečių laukė tikra graikų puota terasoje su atsiveriančiu puikiu vaizdu į šiuolaikinio pasaulio dar nepaliestą salą bei nuostabų saulėlydį, skęstantį jūros bangose. Šventę vedė absoliutus šios srities virtuozas -žymus dainininkas, poetas, kompozitorius ir TV žvaigždė Markas Tismanas. Vakaro metu grojo graikų liaudies muzikos duetas ir mėgstamiausia Asmik ir Vasilijaus jaunystės grupe iš Ukrainos „5’nizza“ (dabar pasivadinę ‚SunSay“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)